Фидосова, Цачева и Цветанов загубиха от БСП в районите си

Цветанов ушиВ избирателните райони, в които водачи на листата бяха Цветанов, Цачева и Искра Фидосова, БСП има по-висок процент на вота отколкото ГЕРБ се казва в информация на ЦИК.

За всеки случай Цветанов се беше подсигурил да кандидатства от два избирателни района и в Благоевград печели. Според политолози вотът спрямо тримата е бил наказателен, а не защото хората са симпатизанти на друга партия. Цветанов стана символ  на полицейщината в държавата и на подслушването. ФидосоваНяколко пъти той и протежетата му се забъркаха в сериозни политически скандали, а ден преди изборите се оказа, че негов приятел и съпартиец е отпечатал 350 хиляди бюлетини извън поръчката и закона и те са били готови за транспортиране. В печатницата нахлуха хора на ДАНС и прокуратурата и книжата бяха „арестувани“. Цветанов бе обвинен и от свои съпартийци, че ги е подслушвал. Те веднага бяха изключени от ГЕРБ.

Цецка Цачева си навлече народната „любов“, когато узурпира парламента, започна да дава думата на когото тя реши и скри сума ти сигнали от опозицията за злоупотреби и нарушения. Тя пречеше и предложения да влязат в парламентарната зала за обсъждане, както и пазеше гърба на Борисов и през последната година почти редовно го спасяваше от парламентарен контрол, като „забравяше“ за въпросите към него.

Фидосова възмути всички българи, като разказа за кученцето си Армандо, което хапвало само телешки шол и сьомга. И даде интервю за Армандо, когато хората се палеха от глад и безизходица. Като капак на всичко срещу нея има сигнал в прокуратурата за пран на пари и присвояване на сума в особено големи размери от общинската фирма „Титан“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.