23 сватби, 7 трупа и гигантско бебе белязаха деня на изборите

Любопитни факти от деня на Парламентарни избори 2013

Любопитни факти около Избори 2013
Любопитни факти около Избори 2013

Въпреки че за политическите партии и техните представители времето сякаш беше спряло в деня на изборите, животът поднесе своите приятни и неприятни изненади на хиляди българи. Ето някои любопитни факти от 12 май.

23 влюбени двойки сключиха граждански брак на 12 май

Цели 23 влюбени двойки от София зарязаха изборите и се врекоха пред вечния огън на семейната любов. Голямата част от тях не успяха да гласуват заради еуфорията около сватбата, но и като цяло не съжаляват кой знае колко затова. Находчиви фотографи обаче се изхитриха и вчера предлагаха нова услуга – сватбена фотосесия на младоженците пред избирателната секция.

Гигантско бебе проплака в деня на вота
Гигантско бебе проплака в деня на вота

Гигантско бебе проплака в Пловдив

Бебе с огромни размери получи първата си глътка въздух в деня на изборите. В АГ отделението на МБАЛ „Пловдив” проплака малко момиченце, родено след цезарово сечение с тегло от 5 килограма и 60 грама.

7 трупа белязаха вота

Според официалната информация, седем души не можаха да гласуват, защото починаха по различни причини в отделни части на страната. Най – много жертви взе войната по пътищата, като при катастрофи загинаха трима. Двама възрастни граждани починаха в самия момент на гласуването, докато пускат бюлетина в урната на тъмната стаичка. Пенсионер от с. Коиловци до Плевен пък се самоуби заради лични проблеми.

Още любопитно от Избори 2013 – автобусите:

http://www.youtube.com/watch?v=yrQ-IaGMlIc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.