Любовницата на Ники Николов, Никол Станкулова, поема „Байландо“ – с видео

stanНикол Станкулова, новата любовница на Ники Николов, ще бъде водеща на риалити шоуто „Байландо”, шушука се из коридорите на Нова тв. Красавицата, чиито телевизионен опит се ограничава до четене на прогнозата за времето в „Здравей, България” и раздаване на награди в „На кафе”, получава уникален шанс да се изстреля сред тв- знаменитостите, поне за два- три месеца.

Преди да се появи името на бившата манекенка Никол, за водещи на звездното благотворително шоу бяха спрягани телевизионни ветерани като Мира Добрева и Лора Крумова. Двете обаче отпаднаха, най- вече заради

Ники Николов
Ники Николов

спорове за хонорарите с продуцентите Нико Тупарев и Ники Николов. В пресата изтече информация и за доста силни мъжки кандидатури – Иван Гарелов, Ники Кънчев и Азис, но те също загубиха състезанието.

Връзката на Ники Николов и Никол Станкулова датира от пролетта, според добре осведомени източници. Двойката беше издебната от папараци по време на лятната им отпуска. Синоптичката от „Здравей,

Радост изневерила и на Ники Николов
Радост изневерила и на Ники Николов

България” опитала дълго време да крие горещата си връзка, но се издала пред приятелите си със скъпи нови бижута и парцалки.

Никол Станкулова наследи в леглото на Николов колежката си от Бтв Радост Драганова. Водещата на „Модерно” и „Огледала” започна извънбрачен романс със съдружника на Нико Тупарев по време на излъчването на „Денсинг старс”. Прелюбодейците обаче бяха издебнати и заснети от частен детектив, нает от Явор, съпруга на Радост. След скандала, Драганова и Николов се разведоха с половинките си и от миналата есен заживяха заедно. Връзката им обаче явно е приключила през пролетта на 2010. Из светските среди се носи упорит слух, според който, палавата Радост сложила рога и на Ники Николов с неизвестен млад мъж.

Никол Станкулова отказала снимки за „Плейбой“ и „Максим“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.