Райна: Не съм наследница на баба Ванга

Райна отрече да има пророческа дарба

Райна крие дарба на ясновидка
Райна крие дарба на ясновидка

Поп – фолк чудото Райна даде на заден ход и отрече да има ясновидски способности, след като самата тя се изфука затова преди около месец. Тогава по медиите се появи информация, че певицата има голяма дарба да предрича бъдещето, но по принцип я пази в тайна, за да не пречи сама на кариерата си в лекия жанр.

Райна заяви отговорно, че ако разкрие чудните си способности пред широката аудитория, никой няма да ѝ слуша песните и всички ще я търсят само за гадания. А тя не искала да си слага грях на сърцето, като разправя врели – некипели на хората и предпочита да ги радва с хубавите си песни.

Райна
Райна

Сега Райна излезе с ново становище и оповести, че всички тези приказки са измислици на конкуренцията, които искат да ѝ провалят кариерата на певица. Дори обвини бившия си сърдечен приятел Константин и допусна, че той е наговорил тези неща заради разкритията, които направи срещу него.

„Ха, та то от пръв поглед е ясно, че това са лъжи. Не знам кой би измислил такива опашати истории, но не е човек, който ми желае доброто. Защото основната им цел е да ме дискредитират по всеки възможен начин, за да завладеят моята пазарна ниша. Истината е, че имам уникална интуиция, но предсказвам бъдещето само на моите най – близки хора, които няма как да излъжа”, коментира Райна.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5PJ4so0X-Tg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.