Елен Колева и Калоян пратиха послание до починалите си родители

Елен хип хопАктрисата Елен Колева и партньорът й Калоян изиграха един от най-прочувствените си танци в „Денсинг старс“.

Жребият им отреди нестандартен романтичен хип- хоп – чувствен танц, в който се смесват почти всички стилове, преобладава  уличният и бързите стъпки, изящното извиване на тела, подскоци във въздуха и сложни фигури по земята. Обикновено нестандартният  хип-хоп  има и сюжет и чрез телата си танцьорите разказват някаква история. На Елен и Калоян се падна да направят трагична постановка, в която единият от двама влюбени умира, а другият го изгубва завинаги.

Докато умуваха над хореографията, Елен сподели, че ще игра от душа и сърце, защото знае какво е да загубиш човек, когото обичаш. Елен финалБях на четири годинки, когато мама ми каза, че татко си е отишъл и никога повече няма да се върне. Тогава бях съвсем мъничка и не знаех какво означава смъртта, но с цялото си същество усещаш огромна загуба и че няма да видя никога повече татко.

С мен се случи почти същото, обясни й Калоян. Майка ми беше в болницата. Аз се готвех за състезание в Бургас. Тя ми стисна ръката и ми пожела да победя. Състезанието беше в събота, а в неделя тя почина. Обединени от общата си съдба, двамата се превъплътиха в героите си перфектно и изтанцуваха един от най-добрите си танци в този формат. Елен впрегна целите си артистични умения, а Калоян се потопи в спомена за майка си. Танцуваме за тях. Дано нашият танц стигне до тях, където и да се намират и да почувстват нашата любов. Че още ги помним и още ги обичаме, казаха двамата пред камерите, а после полетяха, обзети от чувства по сцената. Част от журито ги аплодира, но на Алфредо, както често става му се изгуби емоцията и сюжетът. Въпреки това двамата сираци спечелиха публиката и второто място във временното класиране.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GWe_BdIZwAk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.