Бюстът на Ким Кардашиян стана огромен

Звездата спраска всички сутиени, наричат я „малкия кит”

Ким Кардашиян спраска сутиена
Ким Кардашиян спраска сутиена

Главозамайващата Ким Кардашян винаги се е славела със сексапил и пищно телосложение, но след като забременя, формите на тялото ѝ придобиха невероятни размери и сякаш могат да експлодират във всеки момент.

Измъчената от допълнителните килограми Ким се ожали, че дори и най – близките ѝ хора започнали да я наричат с ироничното „малкия кит”, което я жегвало право в сърцето. Пресата в САЩ също намери подходящ начин да се шегува с огромните ѝ гърди и не спира да я дразни с прозвището „бременния хипопотам”.

Ким Кардашиян преди
Ким Кардашиян преди

Въпреки това обаче Ким Кардашиян съвсем не се свени да си похапва от всички вкусотии, за които се сети. Дори през последните дни се наложи да спре за малко шоуто си, тъй като ѝ се прищя да отскочи до любимия си магазин за сладки неща, където омете десетина порции сладолед наведнъж.

Положението с размерите на бременната Ким Кардашиян обаче става заплашително, защото вече трудно си намира дрехи, в които да се чувства удобно. Особено притеснение предизвикват иначе апетитните ѝ гърди, които станаха толкова големи, че шокираха феновете ѝ по целия свят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iRGESomf1qk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.