Гола фотосесия направила Мария Игнатова известна

Мария ИгнатоваОказа се, че Мария Игнатова имала доста палаво минало на некоронована плеймейтка, преди да връхлети в „Господари на ефира“ и да стане лице на предаването.

Актрисата отчаяно си търсела някакво поприще за изява, без значение какво. Точно тогава си направила фотосесия с доста палави и разголени снимки с надеждата да стане модел. На някои от тях тя е само по оскъдни прашки, а на други направо по парфюм. Няма спор тялото й е изваяно и примамливо. Още повече, че тогава е била с естествен размер на бюста и все още не го е напълнила със силикон. Мария1

Въпросната сесия възпламенила Петко Димитров и той даже се оженил за нея, а резултатът от бурната любов е малкият им син. Говори се и че точно тази фотографии са били повод да бъде допусната до интервю в „Господарите“, а по-късно и одобрена, защото освен за голи снимки има и талант за телевизионния екран. На екрана пък, освен че се утвърдила, пламнала и любовта й с Рачков, която гори и до днес, но двамата нямат планове засега нит да се женят, нито да имат деца.

Синчето на Петко е доста буйно и им изчерпва силите и желанието да минават отново през родителските обязаности. В момента Мария е най-слабият участник в шоуто „Като две капки вода“. Тя си оспорва със Стефан Рядков последното място, въпреки че журито надува оценките й заради Рачков. Третата в борбата за приза е Дияна Любенова. Гримьорите не успяват да докарат външния вид на Мария близо до оригинала и тя винаги прилича на себе си. Освен това по вокално място е боса по асфалта, като предпоследната песен на Роси Кирилова, която й се падна да имитира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KnIxi3in6IQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.