Рафи Бохосян покъсал прашките на настървена фенка

Рафи се хвали, че мъжете от неговия род се славят с големи … носове

Рафи Бохосян
Рафи Бохосян

Откритието на „Х фактор” Рафи Бохосян призна без капка притеснение пред Венета Райкова, че е правил секс със своя фенка. Предразположен от милите очи на опитната водеща той допълни, че любимата му еротична поза е задната прашка, за която дава мило и драго.

Миг преди това той разкри, че е наследник на стар и почтен арменски род, чиито мъже се славят с големите си носове. В изказването си Рафи явно визираше народното поверие, че по големината на носа можеш да познаеш и големината на инструмента.

Рафи Бохосян
Рафи Бохосян

Рафи каза още, че не е имал щастието или нещастието да прави секс за една нощ и досега не е спал с фолкпевица или някоя миска. Допълни, че в настоящия момент няма сериозно гадже, защото е изпаднал в „такъв период”. Той се самоуспокои, че навярно това няма да трае много дълго, защото спящият в него звяр не може да търпи дълго без да задоволи жаждата си за женска плът.

Изказването на Рафи обаче предизвика поредица от антикоментари по негов адрес в мрежата и голяма част от потребителите заявиха, че той е един от многото представители на родния шоубизнес, които „са минали под дъгата”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=M8Z0_3iPxso

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Признал той, дрън-дрън. Дори да е вярно “признанието“ му, нито е първият, нито е последният чукал някакви си кифлета – фенки. Момичетата в днешно време това търсят – манекенчета и “певци“ – гейчета като Justin Bieber, за им лапат малките пишоци. Аре много му здраве на Рафи. В тая скапана държавица само курви и псевдозвезди. :@

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.