Емилия: Анелия е безскрупулна и нахална!

Каква е тя, че ще ми се бърка в личния живот и частната собственост?

Емилия и Коко Динев
Емилия и Коко Динев

Фолк певицата Емилия призна, че лично тя е изгонила съперницата си Анелия от ресторанта на Коко Динев „Кошарите” и не е позволила да си направи там личния фенклуб. Русокосата фурия изригна в студиото на Сашо Диков и не пропусна да избълва още куп неприятни думи по адрес на своята опонентка.

„Коя е тя, че ще си позволява да ми се бърка непрекъснато в личния живот и частната собственост? Собственикът на ѝ позволи да си прави фенклубовете. Коко Динев сега има друго семейство и тя нейните лични събития няма как да ги организира при нас в ресторанта. Анелия е изключително настъпателна, ами да беше дошла да си събира приятелите направо у нас” – изригна Емилия в телевизионен ефир.

Анелия и Емилия някога бяха приятелки
Анелия и Емилия някога бяха приятелки

В същото време Емилия категорично отрече, че с Анелия са се сбили по време на годишните награди за ориенталска музика на „Пайнер”. Със зле прикрита злоба дори призна, че другата напълно е заслужила титлата чалга изпълнителка на годината, защото се е борила за това със „зъби и нокти”.

Емилия отсече и по темата, че с Коко Динев отново са разделени. Даже в момента отношенията им бележат апогей. Не мислят да сключват официален брак и навярно така ще си живеят на семейни начала докато свят светува. Освен това певицата разкри, че не е с богаташа заради парите му, а защото го обича.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=2edymfMrtjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Защо занимавате хората с глупости.Всеки знае че и двете са тъпи кучки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.