Лияна се омъжва за Махмуд след 10 години размисъл

ЛиянаЛияна изненада зрителите на Гала и самата водеща с признанието си, че през лятото ще сключи брак с Махмуд, който е баща на детето й и дългогодишен неин любовник.

Двамата искали само да се подпишат в гражданското и да узаконят връзката си, а по-нататък планират и пищна сватба.

Двамата имат доста дълга история. Турчинът искаше да прибере певицата в сараите си, да й осигури охолен живот, слуги, а тя да бъде само майка и съпруга.Лияна дъщеря Лияна обаче избяга от златната си клетка заедно с детето си и обясни на любимия, че за нея музиката е всичко и няма да я замени нито за злато, нито за охолен живот. Двамата доста дълго бяха скарани, мъжът не виждаше детето си, а певицата се втурна в нови авантюри, за да го забрави.

При тях обаче се оказа, че любовта ръжда не хваща. Бавно и полека, с много ухажване и постоянство, с мили жестове и доказателства за обич Махмуд показа, че наистина я обича и държи на нея. Той великодушно й разреши да продължи да пее, като същевременно се грижеше нищо да не й липсва и да се чувства закриляна.

Трябваше да мине доста време, преди да разбера, че няма човек на света, който да ме обича толкова много, колкото собствените ми родители и да ми прощава всички грешки, да ме уважава и да прави всичко за мен, призна певицата. Тя не обясни къде смятат да живеят, след като се оженят, но категорично каза, че няма да прекъсва музикалната си кариера. Освен това си каза, че голямата й мечта е да се види в бяла рокля и цветя в косите. Махмуд й обещал да направят такава сватба, каквато тя пожелае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eKpMQUiZ6As

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тя има курвенска физиономия.Не казвам че е грозна,но погледа й шари.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.