Селски кмет размаха пенис пред избирателки, те му показаха ду*е

Порно скандал с наместника на с. Габър- развял пищака пред дамите

Ето го бабаита Димитър Трънков
Ето го бабаита Димитър Трънков

Жителите на с. Габър до Созопол вече палят свещ и отправят горещи молби до Господ, за да свалят заковалия се на кметския стол от десет години местен жребец Димитър Трънков. Хората разказват, че селският първенец отдавна се е прочул с геройствата си, сред които побоища, бракониерство и регистрация на отдавна починали преди избори.

Последното изпълнение на мачото става преди дни, в неговия кабинет. Там отиват да се жалват три местни дами, които са заплашени с глоби заради разхвърлян край домовете им боклук. Тогава Трънков не губи време за празни приказки, а смело бърка в гащите и вади оная си работа, за да покаже колко се интересува от техните молби.

Жителите искат Трънков тук
Жителите искат Трънков тук

„Истински хаирсъзин! Извади си оная работа от гащите и почна да я размахва пред нас. Така сигурно искаше да ни покаже, колко му дреме за нашите жалби” – разказва Петкана Янева на 62, която е една от трите, имали щастието да разгледат достойнството на наместника.

След този случай обаче чашата прелива и в селото стартира подписка за свалянето на багабонтина. До момента са се подписали 42 души, но инициативата продължава и днес.

Секретарката на кметството Ирина Кунева обаче застана твърдо зад своя началник и заяви, че всички тези приказки са пълни измишльотини. В днешния ден например, Димитър Трънков отсъствал от работа, защото има спешен ангажимент в Бургас – отишъл да се разправя за нещо си в горското.

Тя разказа следното:

„Той е много свесен човек. Петкана сама си е виновна, защото го ядоса още през октомври миналата година. Кмета им тресна глобите за сметта и заради животните, дето ги пускат по чуждите градини. Тогава тя дойде тук и се разкрещя, че няма да плаща за нищо. Накрая изпадна в ярост и се нагъзи пред кмета, та да успее да ѝ види голата пу*ка – разказва възмутено секретарката Кунева и уточнява, че във въпросния ден Петкана била издокарана с бели пликчета – Беше се подготвила да си покаже пу*ката тая мръсница”

Скандалът със селския мачо Димитър Трънков се прехвърли и в община Созопол, където сенаторите от местната опозиция поискаха дивакът да бъде отстранен от поста. Кметът на града Панайот Рези обаче защити своя довереник и отказа да го детронира заради „някакви си там недоволни”. Още повече, че по – подходящ за наместник от Трънков няма и не може да има.

Припомняме, че името на Димитър Трънков нашумя преди местните избори. Тогава броят на живеещите в село Габър само за една нощ нарасна почти двойно – от 257 на 457 души, защото наместникът поголовно записваше за изборите отдавна умрели избиратели. Както се и очакваше, Районният съд в Бургас издаде оправдателна присъда, въпреки доказателствата на прокуратурата, а съдия по това знаменателно дело бе Моника Яханджиян.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. охххххххх мамо да дойде да си покаже оная работа на мен ,ще я отрежа на мига ,ебах неговата мамица ,какъв е този кмет бе нямали кой да го научи на малко ред в това село ,да дойде в нашто село ,ще го бият и него и уная му работа и мястото му .

  2. A kakav e avtorite na vaprosnata petkana-nai razvratnata jena v seloto ,nai-cenitchnata ,vulgarna i mizerna jena.Chuva li li ste kakvi dumi izpolzva v ejednevieto si,ne se ochudvame che e izmislila tazi istoriq.

  3. A kakav e avtorite na vaprosnata petkana-nai razvratnata jena v seloto ,nai-cenitchnata ,vulgarna i mizerna jena.Chuva li li ste kakvi dumi izpolzva v ejednevieto si,ne se ochudvame che e izmislila tazi istoriq.

  4. Да беше затворил вратата и да я ебе там като магаре тая Петкана ! Тя гащите я хапят и си показва гъза и после човека и виновен ! Ръгайй Митьо чушки в бобаааа !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.