Окончателно: Миро на Златка официално се разведе!

Златка отначало не знаела, че Миро си има жена и деца

Златка и Миро
Златка и Миро

От няколко дни насам, Златка и Миро живеят напълно официално заедно. Това оповести преливащата от щастие плеймейтка в нарочно съобщение до медиите и уточни, че нейният любим окончателно е приключил формалностите по развода с вече бившата си съпруга.

Златка си спомня с удоволствие за деня, в който са се запознали с Миро. Това се случва преди около година и половина, в някакъв салон за красота на един от централните столични булеварди. Повод за запознанството им става разговор на тема „Какво искат жените от мъжете”, в който бургаската нимфа се включва с ентусиазъм. В типично неин стил вече не помни какво е говорила, но се впечатлява от поведението на своя бъдещ любим, който втернчено следи всяко нейно движение.

„Спомням си, че пред останалите клиенти на салона споделих, че в по – късните следобедни часове трябва да отида в друго студио за красота, тъй като там си бях поръчала някакви козметики. Неволно казах къде и в колко часа ще бъда, а когато отидох се оказа, че поръчката ми е платена. Миро нямал време да ме чака, но интуитивно решил да плати вместо мен и да остави номера си, за да му звънна”, разказва Златка.

Златка е грижовна домакиня
Златка е грижовна домакиня

Плеймейтката допълва, че когато разбира за рицарската постъпка е доста объркана. От една страна се чувства поласкана, защото все пак не са много жените, за които непознати мъже правят подобни жестове. От друга страна пък изпитва сериозно неудобство и поради това не се решава да му звънне. Вместо това Златка кара фризьора да му се обади, но онзи забравя и Миро не получава дори елементарна благодарност.

Чак след няколко дни Златка насъбира смелост и му праща лаконичен СМС – „Благодаря, но нямаше нужда”. И така започват да си кореспондират. Миро е обнадежден от факта, че новата му любима си няма сериозен приятел. В същото време тя е в доста особен период от своя живот, защото скоро преди това е загубила своя втори баща, който почива от рак на белия дроб.

Когато любовните искри между Златка и Миро започват да прехвръкват, тя и представа си няма за семейното му положение. Вече са преживeли доста романтичен уикенд до Бургас, в лятната вила на моделката. Именно в този момент Мирослав се решава да действа и

за първи път я целува нежно на плажа

 

Двамата са очаровани един от друг. Тя смята за него, че е „с чувство за хумор и много готин”, а той за нея, че е „земна, много добра, грижовна и изключително красива”. Златка разбира за семейството на Миро едва около месец, след старта на изпепеляващата любов. Отново се чувства объркана, дори измамена и предадена.

„Стана ми много неприятно. Защото вече бях започнала да се влюбвам, а всички знаем, че любовта е егоистична и никой не иска да я дели с друг. Казах му, че не ми е възможно да живея по този начин. След края на ВИП Брадър Миро сам взе категоричното решение да се раздели с жена си и да дойде при мен”, спомня си Златка.

Сега вече всичко това е в миналото, а Златка и Миро имат неповторимата възможност да бъдат щастливи до края на дните си. От skandalno.net им пожелаваме да сбъднат своята мечта и да си народят цял куп хубави деца.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=F3rdXjpjRBs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.