Вижте кой иска да настиска бомбите на Преслава!

Нджонго Присо навит като градински маркуч на певицата

Преслава
Преслава

Камерунското попълнение на ЦСКА Нджонго Присо призна пред своите съотборници, че има огромно желание да докопа гърдите на фолк бомбата Преслава. Футболистът бе категоричен, че за него тя е идеал за красива жена и страшно много си пада по нея.

Нджонго допълни, че по принцип не е очарован от вокалните изпълнения на кючеклийката, защото обича да слуша рап. Чалгата, която пускат останалите играчи в съблекалнята като цяло не му пречи, защото докато слуша ориенталските ритми си представя, че Преси му пее на живо.

Нджонго Присо
Нджонго Присо

„Истински завиждам на хората, които са имали възможност да видят красивите гърди на Преслава не само на картинка. Намирам я за много хубава и ако някога останем само двамата, със сигурност няма да й простя. Лошото е, че ако съпругата ми разбере, също няма да ми прости” – сподели играчът.

Нджонго Присо обаче реши да не бездейства и помоли някои от колегите си да го заведат на участие на Преслава. Те обаче започнаха да се шегуват с него, че певицата си пада по щедрите бакшиши и ако иска да й надникне в пазвата, трябва да приготви поне една пачка с двадесетолевки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ppRZmoZqL98

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.