Азис призна: Спя с Иван Христов

Краля разкри отдавна пазена тайна

Азис
Азис

Въпреки че много се изписа за предстоящото участие на Азис и Николета Лозанова в новото фолклорно риалити „Къртицата”, повечето медии сякаш пропуснаха шокиращото признание, което поп – фолк идолът направи за тайните си отношения с продуцента Иван Христов.

Бомбата падна по време на нарочната пресконференция за представяне на предаването, което ще започне от март по ТВ7. Тогава Андрей Арнаудов опита да се прави на интересен и заяви, че Азо може да спи с Иван ако иска, на което певецът даде лаконичен и точен отговор: „Аз отдавна спя с Иван”.

Иван Христов върти тайна връзка с Азис
Иван Христов върти тайна връзка с Азис

За да разкрие цялата истина докрай, изпълнителят изпрати любовен смс пред смаяните погледи на всички присъстващи, който съдържаше думата „целувка” и картинка на приготвени за любов устни.

Иначе завесата на отдавна пазената тайна падна след реплика на Андрей, че Азис може би има намерение да нагушка Жан – Клод ван Дам при участието му в телевизионното шоу. Чалга изпълнителят обаче заяви, че няма намерение да се слага на екшън героя, защото това ще е в разрез със спазването на добрия тон.

Припомняме, че в „Къртицата” участие ще вземат от Николета Лозанова, Деян Донков и още цял куп именити българи, чиито имена обаче засега не са оповестени. Продуцентите Иван и Андрей наляха купища пари в предаването, като само за хонорарите на Жан – Клод и Ни Ло похарчиха повече от 250 000 евро.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RII4HYdc8-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.