Удар под кръста! Анелия прави фен клуб в заведението на Коко Динев

АнелияДокато войната между Николета и Алисия затихва, защото изгърмяха всички муниции и се поуспокоиха страстите, то тази между Анелия и Емилия тихо тлееше, докато накрая избухна. Емилия дълго време се опитваше да дразни колежката си, че й е отнела мъжа, че е по-красива и по-талантлива от нея.

Дразнеше я с подаръци, с нови тоалети, с по-пищни клипове. На няколко пъти подхвърляше, че знае такива неща за нея, че ако си отвори устата, феновете й ще зяпнат от изненада. Подхвърляше, че съперничката й говори подмолно зад гърба на другите, пречи им на кариерата.Емилия и Коко Правеше всичко възможно да я вкара във война. В това време Анелия кротко си работеше, правеше хит след хит, гледаше си детето на Коко Динев и се опитваше да не се замесва в никакви скандали. Бавно и полека тя изместваше Емилия от сцената, правеше по-добри парчета от нея, плетеше си тихо кошницата и резултатът е налице.

В момента, за да си поръчаш на частно парти или в клуб Анелия, струва 5000 лева. Емилия обаче се продава само на половината от тази цена. Навсякъде се говори и че Анелия ще е тази, която ще вземе наградата на Пайнера в края на февруари, а Емилия няма да вземе нищо. Клюките отново започнаха, но в свое интервю Анелия обясни, че не се занимава с интриги, държи само на професионалното си израстване и на детето си и свободните вечери предпочита да ги прекара вкъщи, отколкото в някой клуб или с компания. Последният удар срещу съперницата й бе създаването на фен клуб. Клубът ще се събира не къде да е, а в заведението на Коко Динев. Анелия обясни, че в това няма нищо чудно и необяснимо, защото е запазила приятелските си отношения с бившия си мъж. Емилия обаче вдигнала скандал на Коко, а после определила идеята на Анелия като гаден номер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5b8dPvQUCdU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.