Моника: Ще се омъжа за Станишев, но се страхувам от брака!

Станишев бебеМоника Йосифова каза, че ще има сватба, но бракът не й е по сърце. Тя още имала някои лоши спомени от предишната си връзка и смята, че двама души да се обичат е съвсем достатъчно и няма нужда от подписи и церемонии. Пред Слави Трифонов тя със смях каза, че по-скоро мечтаят да ги оженят майките им, отколкото самите те.

Двете баби били строги и размахвали пръсти, че не е хубаво да живеят заедно, да имат дете, а да не са женени. От една страна мърморела майката на Станишев, която харесвала снаха си, а от друга майката на Моника. Много са смешни Сергей и майка ми. Те са се разбрали да не говорят за политика, защото тя е от СДС. За сметка на това го харесва като баща и как се грижи за децата от предишния ми брак и често като се наложи да отсъствам, двамата строяват домочадието и го възпитават. Станишев, Моника, ДарияМоника пък се занимавала с готвенето. Понякога правела специалитети, но когато нямала време, минавала на аламинути, но непременно с много салата. В разтребването после се включвал и Сергей. После приспивали Дария, големите деца сядали край компютъра или телевизора, а родителите им край лаптопите си. Не е кой знае колко романтично, но за любовта не са нужни рози и топли ресторантчета с певица. Любовта се усеща дори тогава, когато с любимия човек стоите рамо до рамо и си работите, но всеки чувства присъствието на другия.

Моника сподели, че домочадието й обича най-много супи, мусака и пържени картофи в несметни количества, бунтува се срещу рационалното хранене, но често след принуда хапва полезни храни. Тя още не знае датата на сватбата и не е търсила рокля. Предвижда да е в тесен кръг, не иска да прави панаир, на който ще се изсипят всички медии. За земята, която имала до морето пък призна, че наистина има малко земя, но първо тя е наследствена, второ не в морето, а в балканско село и опитите за я замесят в аферата са били за отклоняване на вниманието от аферите по морето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Rimqf2tVhR4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.