Неизвестни пребиха Ани Хоанг

Поп – фолк дивата отказа да разкрие кой е бияча, подозират мъжа й Люси

Пребита Ани Хоанг - снимка Крум Стоев
Пребита Ани Хоанг

Певицата Ани Хоанг бе зверски пребита. Това стана ясно, след като бе видяна от наблюдателни папараци в столичен мол, които не пропуснаха шанса да заснемат огромния оток под дясното й око.

Докато обикаляше по магазините, съпругата на режисьора Люси Иларионов направи впечатление с огромните слънчеви очила, които бе сложила върху лицето си въпреки студеното време и пълната липса на слънце. В един момент обаче фолк звездата реши да свали маскировката и това бе достатъчно на околните, за да видят огромния бушон под окото й.

Ани Хоанг
Ани Хоанг

Запитана какво е станало, Ани Хоанг отказа да коментира с мотива, че това са изключително лични неща и не засягат обществото като цяло. В интернет форумите обаче веднага тръгнаха слухове, че автор на побоят е именно Люси, който я изревнувал жестоко при едно от последните й участия. Други пък предположиха, че е станала жертва на обир, след като се прибирала по тъмно и сама от концерт. Дали историята ще има продължение тепърва ще разберем.

Иначе Ани Хоанг наскоро успя да реализира първия си официален албум и коментира, че се надява тавата да е повече от успешна. За да не пропусне шанса за изява сподели, че няма никакво намерение да си дава почивка и ще работи упорито, за да реализира идеите си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ous484L4YL4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.