Пореден шок! Азис осъди държавата и си смени паспорта!

Азис си смени паспорта
Азис си смени паспорта

Поп фолк идолът вече и по паспорт се казва Азис

Азо си смени паспорта и вече не се казва Васил, издадоха отлично запознати с битието на певеца журналисти. Досегашния Васко, по документи вече се казва Азис Троянов Боянов и така отскоро носи названието, с което е известен пред цялата държава.

Според информацията, той дори е спечелил дело срещу държавата да си смени името още в далечната 2004 година. Съдът е постановил официално промяната, базирайки се на националната му известност, придобита под добре познатия доскорошен псевдоним.

Азис
Азис

Самата смяна обаче била осъществена съвсем наскоро и Азис веднага е поискал да му бъдат издадени нови лична карта и международен паспорт. Това се налагало поради непрекъснатите му пътувания в чужбина, където през ден ходи да концертира. С новата му самоличност преминавал по – лесно по границите, защото митническите служители веднага разбирали за кого става въпрос и не тарашели багажа му за контрабандни стоки и дрога.

Почитателите на Азис пък са категорични, че смяна на името съвсем не е била необходима на популярния музикант, защото той така или иначе е сред най – известните личности в държавата, задминавайки по популярност дори премиерът Бойко Борисов и цял куп други светила на хайлайфа у нас.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=F4hQ4J4BFOM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. преди го знаеха ВАСКО ПЕДЕРАСтА,сега е АЗИС КУРОСМУКА,абе манга си е мангал както и да се казва.

  2. Моля те,Василке,върви в чужбина и повече не се връщай!!!Моля те!!!Един циганин,един педераст ,един чалгаджия ,един извратеняк по-малко!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.