Лили Иванова открива Зимната олимпиада в Русия

Лили Иванова
Лили Иванова

Страхотно признание за най – добрата българска певица

Лили Иванова може да участва при откриването на Зимната олимпиада в Сочи, Русия. Това издадоха хора от обкръжението на легендарната българска изпълнителка и уточниха, че в момента властите в Москва все още обмислят подготвянето на грандиозния спектакъл за старта на игрите през февруари.

„Рано е да се говори за каквото и да било, но към момента имаме отправено официално запитване за условията на участие. Олимпийският комитет в Русия все още не е излязъл с официално становище за това, кои звезди ще бъдат поканени за откриването, но Лили Иванова със сигурност е в предварителните списъци” – разказва близък до певицата, пожелал да остане анонимен.

Лили Иванова
Лили Иванова

За никого не е тайна, че примата на българската естрада изпитва специални сантименти към Русия. Тя нашумя там още през миналия век, след като по времето на комунизма на няколко пъти организира големи турнета, преминали при огромен успех. Само през годините на СССР тя продаде там повече от 10 милиона плочи и още почти толкова касетки и дискове след падането на режима. Освен това там има и много близки приятели, които не биха имали нищо напротив да я видят отново на сцената.

Припомняме, че за последно тя пя на Коледа в Москва, където беше по покана на старши треньорът на отбора по художествена гимнастика Ирина Винер. През последното лято пък дори тръгнаха слухове, че Лили Иванова иска да се пресели в руската столица и дори започнала да си търси жилище там.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=byggBfcFjcw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.