Анелия първа с покана за сватбата на Коко Динев и Емилия

Емилия

Двете певици отдавна са си простили

В последно време певицата Анелия съвсем се е размекнала, докладваха изненадано нейни близки. След като прости на предателката Гергана и двете се сдобриха след повече от седем годишен скандал, сега дойде ред да подаде ръка и на най – голямата си врагиня Емилия.

През уикенда, Анелия заяви в телевизионен ефир, че животът с бившия й мъж Коко Динев е отдавна затворена страница и вече не таи лоши чувства към никого. Нямала нищо против настоящата съпруга на бизнесмена и дори щяла да се радва искрено, ако двамата си направят още едно дете.

След като Емилия разбрала за изказването на заралийката, на свой ред разтопила сърцето си и веднага изтичала при Динев с молба да поканят и нея на сватбата. Той обаче измърморил, че не иска да го занимават с глупости когато има работа и казал на жена си да прави каквото ще.

Анелия

Припомняме, че само преди два дни стана ясно за сватбата на Емилия и Коко Динев. Двамата решиха да сключат официален брак осем години след началото на своята връзка. Говори се, че бившият футболен бос кандисал да надене халката,      след като певицата го зарязала по подозрение в изневяра с Анелия.

По отношение на музикалната си кариера Емилия заяви, че няма за какво да се сърди на живота. Тази година била изключително успешна за нея в професионален план, а приходите от албума „Смелите си имат всичко” надминал всичките й очаквания. Успехът се дължал на щастието да намери правилните хора, с които да работи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=02yFTf88C1w

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.