Изясни се защо Къци спа във фитнеса, Багата повърнал върху него

Прекалено много кадри от пиянската нощ на Багата няма да бъдат излъчени и един от тях е защо Къци отиде да спи във фитнеса. Всички в лайфа го обвиниха, че не е застанал да се бие и да укроти пияния Благой, само съквартирантите си мълчаха. Единствена жената на Къци, която явно следи предаването непрекъснато и он лайн, загрижена за съпруга си, лаконично каза – ако го обвинявате защо е спал вън, би трябвало да кажете и по кое време е излязъл. Но тук замълча, защото не искаше да донажежава обстановката срещу пияния примат. Всъщност случката била следната, издадоха гледали нецензурирания епизод в ефир. Къци станал от леглото си, за да се опита да говори с Багата, без да му дойде и на ум, че пиян човек трудно разбира от говорене. Докато шоуменът го придумвал да влезе и да си легне, спортистът се избълвал направо в лицето му и го олял отгоре додолу. Къци ужасен хукнал към банята да се къпе, а после си облякъл сухи дрехи, грабнал си завивките и заминал на двора, понеже в това време Багата бил оповръщал и спалнята. Всичко било адски вмирисано, тризначките се завили презглава, а Златка станала и започнала да мие пода. Съквартирантите не мигнали почти до сутринта, понеже сякаш нарочно спортистът отивал и повръщал на всички места в къщата, на които се сети, а Златка тичала с парцала подире му. Явно тя се знаела човека и не за пръв път се занимава с тая гнусна дейност да бърше след него. Въпреки това на другия ден всички запазили мълчание по повод изпълненията на бореца и нито един не се опита да го натопи за безобразията му. Човешко е, казал Фънки, въпреки че и той бил не по-малко потресен от случката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Лелелееее и този бил за пример на младите. УЖААААААС! Защо изобщо го държат още в къщата…ами за да си яправят гаргара с него;)!

  2. онзи глупендер багата е платил където трябва иначе каквоправи той сред тази елитна и достойна компания

  3. Помияр…Като си знае гнусното пиянство, за какво пие???Може да е прославил България, но това не му дава право да се държи по този начин!!!Защо го държат в къщата ли – защото още от самото начало се пишеше, че той ще е победителя!Не вярвам хората да гласуват за него след това което видяха, а и не смятам, че е показал кой знае какво в къщата, за да го харесат като характер! Така че ако спечели ще е повече от ясно, че Вип Брадър е нагласен от самото начало!

  4. А бе той и Гълъбинчо славеше България ама……….!!!

    ––––––––->>КЪЦИ- ПРЕЗИДЕНТ<<––––––––

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.