Галена и Емилия обхванати от Френска треска?

Галена и Емилия

Известните поп – фолк певици Галена и Емилия били тръшнати на легло от невярна болест, издадоха хора от музикалния бизнес. И двете вдигнали висока температура, кашляли и кихали на умиране. Всичките им близки останали като ударени по главите когато лекарите обявили, че названието на болестта е „френска треска”.

Галена и Емилия

Първоначално хората започнали да си мислят, че ги майтапят нещо, защото съвсем естествено в главите им се появила асоциация с добре познатата на всички френска любов. След като попитали медиците обаче разбрали, че т. н. „френска треска” е синоним на обикновената „предстартова” треска, от която и двете били натръшкани независимо една от друга.

Когато певиците научили, че страдат от едни и същи симптоми покрай общите си приятели, веднага си звъннали по телефоните да обменят новини за състоянията си. Оказало се, че и двете имат огромно желание да гледат концерта на техния идол Дженифър Лопес и толкова много се притеснявали от предстоящото събитие, че вдигнали температура.

А основната причина за притесненията на Галена и Емилия била, че и двете доста често нагло крадат от идеите на популярната американка и се страхували да не заподозре нещо, когато дойде в България. Защото ако тръгне да ги съди по американските стандарти, парите на Гальо Вафлата и Коко Динев щели да се стопят от раз.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=B31kqxE6rHQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.