8000 българки се изхранват от проституция

Над 8000 жени у нас се прехранват от проституция. В сравнение с останалите европейски страни, България е лидер в срамната класация за жрици на платената любов на глава от населението, показва проучването на неправителствена организация.

Секс бизнеса се държи от криминални структури, а цените на плътските услугите се уговарят между босовете. Най – скъпо платените проститутки си докарват около 10 бона на месец – в пъти повече от заплатата на министър – председателя, президента, министрите и съдиите. Най – добрите в бранша, т.е. тези, които изпълняват и най – извратените фантазии на клиентите си, могат да спечелят и доста над 10 – те хил. лева. Проститутка, която е замаскирала бизнеса си като масажистка и плаща данъци, посочва в декларация за

Елитните проститутки стигат до 10 бона и нагоре

доходите си, че печели 128 000 лева на година.

Печалбата от секс бранша се изчислява на близо 330 млн. лева, заключават от неправителствената организация. А в периода преди кризата годишният оборот е бил доста по- голям.

Не толкова високи приходи имат обаче проститутките от най – ниските нива. Магистралните жрици взимат между 15 и 30 лева в зависимост от исканата секс услуга. По секс клубовете цените варират между 60 и 150 лева, като в най – елитните – тарифите са в евро.

Не е ясен броят на българките, които продават телата си в Западна Европа. Наскоро стана ясно, че нашенките са най – многобройните проститутки в Белгия, а в Германия – цели градове се държат от българските сутеньори.

Улицата на проститутките в Рим се казва „България“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.