7 причини, поради които българинът не вярва във ваксините

Българите сме като бито куче. Не слушаме какво ни говори този отсреща, а гледаме какво държи в ръцете си. И това, което виждаме не е обнадеждаващо. Прилича на нещо като пръчка, боядисана като салам. Само че ние сме стари кучета. Знаем разликите между пръчката и салама. Научили сме се да правим тази разлика за последните 30 години преход. Защото нашия преход всъщност си беше една пръчка, боядисана като салам. Всеки е опитвал тази тояга, която обещава да те облажи, но те удря през зъбите. Но думата ни е за недоверието към ковид-ваксините.

Първо: Във ваксините не вярват самите им производители. Това няма как да се пренебрегне. Информираното съгласие, което ни изискват преди да се набодем, го доказва.

Второ: Оказа се, че ваксините водят до много повече смъртни случаи и инвалидизиране, отколкото беше предвидено и обещано. (Пак от същите производители.)

Трето: Ние сме най-лъгания европейски народ. Всички брюкселски и вашингтонски ментори, които ни яхаха, ни излъгаха. До един. Повечето българи вече приемат телевизора като средство, чрез което само ги лъжат и манипулират. Всякаква рекламна кампания за ваксини, влязла в нашия дом през тези дяволски кутии, се разглежда от населението като пропаганда и манипулация. Няма как. Бито куче сме.

Четвърто: Като лица на тази ваксинационна кампания се явиха хора, които побъркаха от страх народа. Натискаха ги с безумни анти-ковид мерки и сътвориха куп ненужни глупости. Спомнете си само глобата за седене на пейка в парка от пет хиляди лева и обходните полицейски патрули, глобяващи приседналите нещастници. Да не говорим за затварянето на Банско и КПП-тата по магистралите. Ами да, нямаше нужда. Как после да им вярваш на такива?

Пето: Тази ваксинационна кампания някак много добре, ама направо идеално пасва на световно господстващия глобализъм. Страните, в които се извършват социални експерименти (Затварянето на Нова Зеландия заради един случай от ковид и на Австралия заради 30 случая) реагират с масови протести и улични погроми. Но всички бурни реакции на хората по света се игнорират и затъмняват от тъй-наречените „свободни медии“.

Шесто: Живеем в тотална цензура. Социални мрежи трият публикации, видеоматериали и мнения на водещи медицински експерти, когато съдържанието им развенчава измамата „Ковид-19“. А вместо това най-услужливо постоянно ни атакуват платени тролове, които повтарят като развален грамофон спуснатите им директиви „колко опасна е пандемията“ и как „единствената отговорна позиция е да се ваксинираме“.

Седмо и не последно: СЗО се провали тотално. Вместо да се занимава с чисто медицинския аспект на проблема ковид, организацията го удариха на полицейщина. В резултат на това целия свят заприлича на някаква Оруелова антиутопия, налагаща някакъв извратен медицински диктат.

Ето затова хората не вярват на ваксините. А не вярват и в коронавирусната пандемия по още много на брой и подобни на гореописаните причини. Мислим, че е ясно. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА И ДА ВИ ПАЗИ СКАНДАЛНО НЕН ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИСТИНАТА

  2. Както се разбира, а трябва винаги да се съмняваме в добронамереността на англосаксонците, аферата с Пандора има за цел да удари противниците на Щатите.Pandora Papers – Le gouvernement américain fournit un lot de documents dénonçant des personnes qu’il déteste

  3. Имайки предвид факта, че правителството и Биг Фарма пет пари не дават за теб, ни за живота, ни здравето ти, то защо трябва да им слушаме вербалните глупости за обратното и то през медии, обслужващи пак тях?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.