2014-а: Войни, нов ледников период и потоп

Напоследък се появяват толкова предсказания и пророчества за 2014-а, че е съвсем оправдано съмнението, че повечето от тях са измислени или са чисто и просто мистификация. Например за Ванга се пише, че е пророкувала начало на Трета световна война през 2014 г. Само че петричката пророчица има такава прогноза за 2010 г., а през 2014 г. тя предвижда, че поредната световна война ще приключи. Опитахме се да съберем някои от прогнозите на световноизвестни гадатели за идващата нова година.

Наводнения, земетресения, жега и пожари може да се случат догодина
Наводнения, земетресения, жега и пожари може да се случат догодина

Догодина ще приключи пандемията от птичи грип, започнала през 2012 г. Но светът ще бъде обхванат от нова, по-жестока форма на грип. Заради него ще се стигне дотам, че Олимпиадата в Сочи ще бъде отменена. Това пророкува руският феномен от град Тула Сергей Смирнов.

Според Нострадамус през 2014 г. голяма част от хората ще страдат от гнойни рани, рак на кожата и други кожни болести в резултат на повсеместна химическа война.

Китай пък ще разположи свои ракети в африканската държава Судан и това ще предизвика международна криза – предвиждането е на африкански екстрасенси. Според астрофизици в Слънчевата система ще навлезе облак от космически прах, който ще помете всичко по пътя си и това заплашва живота на Земята. Американските астролози също предричаха преди години, че през 2012 г. ще започне война на САЩ с други държави, която ще продължи до 2014-а.

Човечеството трябва да направи всичко възможно, за да избегне войната
Човечеството трябва да направи всичко възможно, за да избегне войната

Узбекски учен пък предвижда, че през 2014 г. на Земята ще настъпи нов ледников период. Професорът от Кеймбридж Николас Бойл твърди, че ще има „велико събитие“ което ще определи хода на историята на човечеството през следващите 100 години. Френската ясновидка и астролог Мария Дювал предрича, че през 2014 г. Русия ще стане най-богатата държава в света, а жизненият стандарт на средностатистическия руснак ще е на нивото на най-богатите европейци. Но преди това на Русия ще й се наложи да воюва. Не се казва с кого.

Астрологът Павел Глоба е категоричен, че през 2014 г. човечеството ще се доближи до началото на Третата световна война. Украйна и Европейският съюз ще се разпаднат и вече няма да ги има. Това ще е вторият от три пика на кризисни явления. Третият ще е през 2018 г.

Според пророчествата на тибетските монаси неизвестна планета Нибиру ще се доближи до Земята, след което ще има смяна на земните полюси и нов потоп на планетата. Северна Америка ще стане новият Северен полюс на Земята. Урагани, наводнения, земетресения ще има навсякъде по нашата планета догодина. Ще страдат хората, живеещи по Тихоокеанското крайбрежие. Ново силно земетресение се прогнозира за Япония, което ще доведе до смъртта на много хора. Политическата обстановка в САЩ ще се влоши. Кризата не само че няма да приключи, но ще стане още по-сериозна. Така САЩ ще загубят сегашното си положение на световен лидер.

В резултат на масивни наводнения хиляди хора ще останат без домове. Ще започнат протести, анархия, глад и страшни болести. Американците ще търсят убежище в Канада, която няма да е готова за това и ще затвори границите си. В подобна ситуация ще се окаже и Южна Америка. В Бразилия ще има природни катаклизми и много хора ще отидат в Аржентина.

Естествено, най-вероятно нищо такова няма да се случи през следващите 12 месеца. Чудно е защо тогава всички се вълнуват от тази тема и четат в захлас всякакви нелепи предсказания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.