10 дни преди да сдаде властта ГЕРБ ОБЯВИ ВОЙНА НА БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ. Полудя ли Бъчварова и къде се Скри Борисов! Виж Тук:

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова днес бодряшки се изцепи, че гласуваните тези дни от ГЕРБ 7 млн. лв. за борба с битовата престъпност са необходими и съвсем не са го направили от партиен егоизъм.

Така ли? – изненада се електоратът! А защо тогава Бойковата партия гласува бюджети 10 дни преди да излезе в пенсия?

С парите ще бъде обезпечено създаването на полицейски патрули в малките населени места, дообясни министърката.

Откакто ГЕРБ са на власт, вече 7 години положението в българските села е следното:

Дядо Йоцо гледа, иде ли патрулът…

Но патрулът хабер си няма, че дядо Йоцо има нужда от помощ и го е оставил да си гледа… докато замръзне. Или докато озверели роми не го ограбят или убият!

Впрочем Бъчварова продължи да каканиже глупости по темата: Допълни, че операцията започвала сега, защото сега видели колко е необходимо възрастните хора по селата да бъдат защитени. А ГЕРБ били толкова благородни, че нямало да оставят служебното правителство на Радев да търси пари, а направо му давали и средства и организация.

А, стига бе! То бива лицемерие, то бива фалшива загриженост, но хората на Бойко направо избиха рибата директно в аквариума.

Толкова ли за  7 години управление ГЕРБ не съумяха да намерят 7 млн. лв., за да стартират прословутата си борба с битовата престъпност, та се наложи 10 дни преди да сдадат управлението – да го правят?!

Години наред народът ни ставаше свидетел на все една и съща схема: Преди поредните избори Борисов дуеше мишци и разтръбяваше как във всяко село ще влиза жандармерия да плаши крадците. И в крайна сметка жандармерия не влизаше, крадците продължаваха да си безчинстват, а нещастните селяни продължаваха да си живеят като на война.

Седем години хората живееха залостени в капана на собствените си домове, а циганските банди дерибействаха. 7 години никой не ги докосна с пръст, делата за кражби си оставаха висящи, престъпниците – неизвестни…

Колко баби бяха изнасилени?

Колко старци бяха пребити до смърт за няколко лева или тенджера с манджа?

А какво правеха Батман и четата му? Летяха да режат лентички и да си правят селфита.

И сега, на изпроводяк, подхвърлят 7 милиона и казват: Вижте колко сме щедри, ще борим престъпността!

Трите основни белега на бойковисткия пи-ар са лъжа, манипулация и агресивна наглост. По пиара ще ги познаете!

Борисов заседава с щаба и за снега! Веднъж! А след това се покри като мишка и от тогава не е гъкнал. Ще се появи, когато любимите му магистрали се размразят от самосебе си и ще тегли една реч как денонощно щабът е работил, а хиляди машини са разчиствали!

Крие се, за да не го питат сега къде са тези машини?

Истината: България е в леден капан и ще си остане така до стоплянето на времето!

И ако ледената безизходица, сковала страната ни тия дни, все някога ще свърши, то България е в друг капан, без изгледи за измъкване – този на престъпността!

Селяни плачат, че са откраднали последната им кокошка.

Баби ридаят, че са останали без тенджери и котлета, защото ромите са ги отмъкнали за желязо.

Стари хора цяло лято превиват гръб да си насадят лук, боб и картофи, за да изкарат зимата… но накрая идват тумбите и обират скромната им реколта до шушка.

Ако се съпротивляват – кол в главата или ритници до смърт!

Някой брои ли жертвите на битовата престъпност? Колко починаха от бой, колко останаха инвалиди? Не. Тази статистика се крие грижливо и само отвреме- навреме медиите плахо ни поднасят поредната изнасилена баба и убит дядо, защото просто няма как да скрият огромния епидемичен мащаб.

ГЕРБ извърши много престъпления срещу народа си.

Но да си правиш пиар върху трупове, изнасилени баби и дядовци с потрошени ръце и крака, е мародерство!

Това е гнусно и отвратително!

В похода си за завръщане във властта Борисов не се спира пред нищо.

Иска я тая власт! За да продължи да прокарва безчестната си и кърваво- изродска политика, която боядиса картата на България в черно!

Въпреки, че му е пределно ясно какво иска народа: Да си завре седемте милиона на едно място, уважено от кмета на Симитли и да не се мярка повече пред очите му.

Не може Цецка на фризьор със седем гардове, а на седем села да се пада по един полицай!

Не може!

Няма такава държава!

Впрочем има една, но не искаме повече да живеем в нея, начело с НЕГО

Дори търпението българско има предел.

И то свърши! Долу евроатлантическата мафия ГЕРБ! Да живее България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.