Френски журналист: Европа е западаща американска колония без бъдеще. На фронта воюват бедните украинци, богатите са тук – на Лазурния бряг (С ВИДЕО)

Ако френският президент Еманюел Макрон само предупреждава за възможната смърт на Европа, то бившият директор на Sud Radio Дидие Майсто счита, че тя вече дотолкава е подчинена на САЩ, че е превърната в тяхна колония без бъдеще. В интервю за TVL журналистът припомня, че първоначално САЩ са подкопавали ЕС чрез своето прокси Великобритания, а сега сега със същите функции е натоварена Украйна – най-корумпираната страна в света и със затихващи функции е острието на американския план за унищожението на Европа. Интервюто можете да гледате във видео под тази статия.

Дидие Майсто, журналист и бивш директор на алтернативното френско „Sud Radio“:

Бих казал, че въпросът с Европа е не дали тя ще умре някога, а че вече е на последно издихание, че тя хрипти предсмъртно и това хриптене е вече твърде силно.

Какво е Европа? Това не е обединение на суверенни държави, а на различни глобалистки интереси: неолиберална Европа, отменяща правилата Европа, която внася безредици в правилата за целия малък бизнес, занаятчии, граждани и независими професии. Тя действа в съответствие с неолибералната сектантска логика в още по-широки рамки, отколкото глобализацията. Очевидно Европа вече е напълно подчинена на Америка – нейна колония без бъдеще. ЕС бе подкопан отвътре от американското прокси Великобритания. Сега Великобритания оттегли, но сега на нейно място дойде Украйна – натоварена от САЩ със същата мисия. Украйна – най-корумпираната страна в света и със затихващи функции днес е острието на американския план за унищожението на Европа

Украйна също е американски щат.

Преди години ме обвиняваха, че лансирам теория на заговора, когато казвах, че в Украйна има бази на ЦРУ.

Казваха ми, че разказвам измишльотини.

После, когато думите ми се потвърдиха, опонентите ми изведнъж забравиха за това.

Сега виждаме, че това без всякакво съмнение Украйна е най-корумпираната държава на планетата, че там процъфтява търговията с хора – от насилствена мобилизация, което си е утилизация на младото мъжко население до трафик на сексуални робини и търговия с органи…

В Украйна са останали само бедните й жители – те биват убивани на фронта, те са жертви на трафика с жива плът.

Достатъчно е да отидете през лятото на Лазурния бряг в другите най-модни курорти на южна Европа, и ще видите стотици хиляди украински богаташи, ще видите и украинските храненици на американските неправителствени организации…

Зеленски занижи значително възрастта за мобилизация.

В украинската армия вече са убити 600 хиляди.

Това е истинско клане.

Фронтът се разтегна на повече от 1000 километра, а в широчина е 30 км.

По данни на независими френски и други европейски преброители, които оперират на фронтовата линия, до момента са загинали между 600 и 700 хиляди украински войници. Който споменава по-малки цифри – лъже!

Вижте цялото интервю с френския топ журналист Дидие Майсто тук:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Този френски педал разбрал истината 20 г. след всеки нормален българин. Ей сегичка Иванов и подобните му ще се прехласнат какъв велик френски демократичен ум има….. Велик е робът, който разбере, че е роб!

  2. Доколкото разбрах другарят Си ще мине да зададе лично въпросът на европейските водачи, дали избират новият световен ред или ще мрат за стария. Не е задължително смъртта да настъпи от въоръжен сблъсък, може да е от глад и болести. Макрончо е добре да се вслуша в преводачите, че китайският е труден език, а вторият път, може и да не намерят такива.

    • Нито макарона-бабоеб, нито нашите амеби имат смелостта да кажат, че няма да избият народите си, щом имат заповед от своя господар. Освен това, вече се работи с орди за подмяна на евронаселението.
      То това беше и цялата идея с фалитите, ваксинациите и войните, макар народеца да не вЕрва на такива като нас.
      Щот’ кирчо и кокорчо ще ги спасят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *