Ужас! Евгени Минчев изгонил с ритници свои гости от парти

Евгени бели очилаЕвгени Минчев има две лица и става страшен, като прекали с алкохола. Това заяви домоуправителката на Брадъра Венета Райкова.

Тя хвърли бомбата пред всички и остави дори Ники Кънчев със зяпнала уста. Просто той се напи, ядоса се нещо и започна да гони от партито си трима души, които самият той беше поканил на него, разказа водещата. Първо им крещя и ги обижда и понеже те не си тръгнаха, той им налетя и започна да ги блъска и да ги рита. Самата аз бях там, имаше много хора от хайлайфа, но си замълчаха. Всеки знае това му лице, но си мълчи. Явно те му бяха обещали нещо, я да му пеят, я подарък, но не го напраиха.

Аз не го знам това лице , обади се Магардич Халваджиян. Но аз пък точно затова не ходя на светски партита, защото не искам да гледам как мои приятели се излагат и да се чудя после как да ги погледна в очите. Не оспорвам информацията ти, но някак не ми се вярва, че човек може да стигне чак дотам.

Целият разговор беше по повод зържанието на Минчев в Къщата. Още първия ден, по-скоро първата нощ, той не успя да заспи, въпреки че беше вкаран в стая суперлукс. На другата сутрин си изкара киселото настроение на всички съквартиранти, а след това отиде право в изповедалнята. Там той заяви, че исканията му не са удовлетворени и веднага ще си тръгне. През нощта било шумно и някакви оператори блъскали зад стените и говорели на висок глас и му пречели да спи. Освен това в Къщата била и Камелия Воче, а тя му била супернеприятна и не искал да се вижда очи в оче с нея.

Не е ясно по какъв начин от продукцията убедиха светския лъв да остане, но го направиха. Вероятно го стресна и огромната неустойка от договора, която трябва да плати. Пък и махмурлукът му вече беше попреминал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.