Слави се кани да гони Грахич от шоуто

ГрахичСлави Трифонов често има  неприятности с подчинената си певица, но напоследък Грахич просто прескачала  всякакви граници.

Устатата беквокалистка още откакно влязла в шоуто, държала тон на всички и дори на шефа си, обичала и  да клюкарства и да интригантства.

Страстта й към татуировките  също вече преминавала в някакво особено  болестно състояние и това било сериозен повод за притеснение на шефа й. Рисунките по тялото й придавали цигански и затворнически вид на певицата, хората започнали да я приемат несериозно  и Дългия в прав текст й заявил, че трябва да поуспокои топката и да спре да прави тялото си да изглежда като панаирджийска барака.

Напоследък продуцентът разбрал, че всъщност на Грахич не й пука и се държи по този начин, защото не разчита само на заплатата си от шоуто. Тя непрекъснато заработвала на черно и изобщо не отчитала приходите си на учиндолеца, като казвала, че това си е неин бизнес, въпреки договора, който са подписали.

Новата любов на босненката – симпатичен ром – певец, също я отклонявала от правия път. Двамата тайно правели участия в затънтени кръчми, разчитайки, че Слави няма да ги надуши, но на него всичко му докладвали.

В момента Трифонов издирвал певица, която да замести босненката и да го отърве от вечните й капризи, мрънкания и най-вече от голявата й уста, твърдят хора от шоуто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.