Скандал! Проститутка получи 2 млн. евро от ГЕРБ за земеделски сайт

Плавнелиев компаньонкиАвторката на сайта за 2 млн. евро it-fermer.bg Ваня Тучева се снима с президента Плевнелиев и се похвали с връзките си във Фейсбук.

Вместо ръкопляскания, тя постигна обратен ефект.  Тучева въртяла пълна програма срещу 60 лв. на час. Това разкритие направи бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който изрови  обява на Тучева в сайта битак.бг и я публикува.

Ето и какво какви услуги предлага Тучева, написа Бонев: „Искаш ли да релаксираш с мен? Аз съм гореща се*си развратница, обичам всичко, обичам да го гълтам, жадно и страстно. Намери ме, звънни ми и аз ще дойда при теб без всякакви задръжки“. Към обявата е даден и телефона на бизнес-дамата.

Според ексминистъра,  тя не е спечелила никакъв проект за изграждане на сайт на земеделските стопани и е излъгала потребителите в социалната мрежа. Скандалът беше голям, защото ставаше дума за огромно финансиране. Според Бонев, Тучева просто е присъствала на бизнес форум, на който напористо се е присламчвала към една или друга силна на деня фигура и е успяла да се нащрака с доста на брой известни личности.

Въпреки скандалите с многото пари и безсмисления фермерски сайт, блондинката продължава да е непрекъснато активна във фейсбук профила си. Тя пуска  фотоси президента Росен Плевнелиев и вицепремиера Томислав Дончев и създава илюзията, че работи с политици на високо ниво.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.