Симеон Миланов: В Украйна официално отмениха човешките права. Скоро и в България!

Украинският президент Владимир Зеленски официално отмени Хартата за човешките права и гражданските свободи в Украйна. Това не е шега, а държавен законотворен акт с подписа на президента. Но не е и прецедент за Киев. Още в началото на войната, режимът на Зеленски забрани всички леви партии, а както знаем, дискриминацията и нарушаването на елементарните човешки права на малцинствата, са факт от 2014 насам (справка: 2014-2015 срещу българското малцинство имаше истински режим на терор, който дори от бТВ и НОВА не успяха да пропуснат, както обикновено). Интересно ми е дали големите демократи Кирил Петков, Николай Денков, Бойко Борисов и другите, за които Украйна е не само над България, ами е на първо място (препратка към думите на лицето Денков, че Украйна е по-важна от българската икономика), одобряват последния ход на Зеленски?

Смятат ли нашите дясно-либерали от ГЕРБ и ПП-ДБ, че Хартата за човешки права трябва да бъде отменена и в България? Все пак Зеленски е техният ролеви модел и разнасят знамето на Украинската съветска социалистическа република навсякъде. Смятат ли, че българите в България не трябва да имат човешки права, точно по начина, по който ги нямат и в тяхната истинска родина Украйна? По-важното, обърканите неолибералстващи безродници, а именно избирателите на ГЕРБ и ПП-ДБ, одобряват ли забраната на опозиционните политически партии, както направи техният истински лидер, Владимир Зеленски? (Реторичен въпрос, като се има предвид, че избирателите на ГЕРБ и ПП-ДБ са готови на всичко за Украйна и в името на режима там, както стана ясно за последните две години).

И най-сетне, кога да очакваме режимът в България, който временно се разтури, за да се конституира в нова сглобка след изборите, да забрани неприятните и досадни нережимни медии? За да останат само бТВ, НОВА, БНТ и соросоидните медии на кръга „Капитал“. Техният духовен, а вероятно и фактически лидер (поне за украинските агенти като г-н Тагаренко), г-н Зеленски, със сигурност няма да е доволен, ако продължаваме със свободата на словото в България!

И наистина последно. А вие, уважаеми сънародници, смятате ли, че след като сме дали над 3 милиарда евро помощи на Украйна, за да продължи месомелачката (и етноцидът над етническите българи там, започнат още през 2014), трябва да дадем още 3-4? Смятате ли, че Въоръжените сили на България трябва да се включат в конфликта? Ако да, определено трябва да гласувате за ГЕРБ или ПП-ДБ, за да им помогнете в новата, предстояща сглобка срещу българите! И за победата на споделяните с г-н Зеленски ценности, разбира се.

Автор: Симеон Миланов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Има ли още наивници да вярват в мита за свободния свят и демокрацията. Т.н. демокрация е менте и вървим към оруелска държава с министерство на истината, новговор и т.н. А в България отново си имаме активни борци, ама от бивши комунисти какво да очакваш.

  2. Тук човешките права на етническите българи отдавна са отменени. В тази връзка не знам какво още може да отменят.
    Уважаеми г-н Благов, сайтът е много хакван. Доста трудно е да се добера до публикациите. Имате моята морална подкрепа, малко им остава. Бог с вас!

  3. Да той Кирил Петков достатъчно еба майката на България не знам дали и Георги Попов от Български Глас ще оправи кашата

  4. В България за да имаш права трябва да си НЕРАБОТЕЩ МНОГОДЕТЕН ЦИГАНИН ПЕДЕРАСТ, ГЛАСУВАЩ ЗА ДПС ГЕРБ И ПП-ДБ, КОЙТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ И СЪВСЕМ ЕКОЛОГИЧНО КАРА ОТКРАДНАТ ВЕЛОСИПЕД.
    Всички останали сме втора категория.
    А бе крайно време е „втората категория“ да хване автоматите. какво имаме да губим, когато всичко вече ни е отнето.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *