Русия обяви Зеленски за издирване

Русия включи в списъка на издирваните престъпници украинския президент Володимир Зеленски. Това показва базата данни на Министерството на вътрешните работи на Русия.

В списъка на руските власти се посочва, че Зеленски е издирван „по член от наказателния кодекс“, без да се поясняват подробности за кое от многото му престъпления ще бъде съден.

Междувременно днес руски бойци от групировката „Юг“ изпратиха посредством дронове поздрав на украинските сили за Великден.

Оператори на безпилотни летателни апарати от отряда „Буревестник“ на Доброволческия корпус на групировкта войски „Юг“ използваха дронове, за да разпратят поздравления за Великден на украинските позиции, съобщи ТАСС.

„Днешните реалности, ситуация и нови подходи към войната позволяват на всеки от нас да наблюдава и вижда противника си ясно и в детайли. Подготвили сме им поздравителни телеграми, които задължително ще изпратим на отсрещната страна, за да ги прочетат и да се замислят кой всъщност е врагът. Е, братя, Христос Воскресе!“, коментира заместник-командирът на отряда по военно-политическата работа с позивна Искандер във видеото, излъчено от агенция ТАСС. Той подчертава, че истинските врагове на украинците не са руските войници, а престъпните киевски, европейски и американски власти. Във видеото се вижда още как дрон стига до украинските позиции и пуска върху тях листовки с поздравленията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Отрязаха му шансовете за преговори. Русия ясно заявява, че няма да преговаря със сегашната власт. Остава преврат с ръководител Сирски и капитулация.

  2. Честито Възкресение Христово на всички християни по света!
    И въпреки дивотиите и престъпленията на този продажен укоидиот руснаците след като го арестуват поне ще му запазят живота,защото зелчо за запада и фащ е вече непотребен! Той си изигра ролята да отвори портите на крепостта и продаде народа си за унищожение!
    Поживьом,увидим!

  3. Пр Зеленски в историята влезе, ала само наполовина, и му се пада НАТО да оглави, не сметката да му види, а по заслуги. В режима му тогаз няма гражданско управление да има, нуждата от граждани, избори, парламенти. НАТО по гладно от украинец и украинец му право да го води

  4. Украйна трябва да се прибира в родината си Русия, кръвта вода не става!

  5. Е, как да не го обявиш за издирване (отстрелване)?!
    Евреин.
    Наркоман,
    Расист.
    Отговорен з смъртта на милиони „гои“ (Не – евреи)украинци и Руси.
    Слуга на еврейско – американската мафия.
    А бе, нямате ли снайперисти в Русия?!
    А като отървете света от този урод, моля заповядайте да разчистите и „българския“ парламент.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *