РУСИЯ НЕ БИВА ДА ПРИЕМА НИКАКВИ „МИРНИ ПЛАНОВЕ“ НА НАТО И САЩ

Автор: Милена Върбанова

Още на 18 юли т.г., западните новинарски сайтове разпространиха следната информация:

„Присъединяването към НАТО на тези територии от Украйна, които са под контрола на Киев, без гаранциите на Алианса да се разпростират върху тази част от страната, която засега е под руска окупация, би било „суперисторически шанс“ – е заявил преди часове Олексий Арестович“.

„Идеята ми е следната“ – продължава Арестович – „Част от окупираните от руснаците територии остават окупирани, извън контрола на украинското правителство. А останалата, много по-голяма част от държавата ни, след прекратяването на войната влиза в НАТО. Мнозина биха определили това като суперисторически шанс“.

В същия ден, 18 юли, аз ( Милена Върбанова – б.р.) написах следния коментар ( цитирам):

„Ето какъв проект чертае бившият на Зеленски. Бившият съветник – искам да кажа.

Той предлага разделяне на Украйна по примера на ФРГ и ГДР, като за Запада и киевското му прокси остава надеждата след време териториите, завзети от Русия, пак да бъдат присъединени към Украйна. Както стана с двете Германии.

Тия наркомани не спират да бълнуват.

Техният „суперисторически шанс“ изтече в канализацията, в момента, в който станаха от масата на преговорите в Истанбул. Под подлия натиск на Великобритания и САЩ.

Нима Кремъл би се съгласил да даде спокойствие и отсрочка на хазарския режим в Киев и на НАТО да оближат раните си и да се подготвят за нови военни действия?

„Суперисторическият шанс“ сега е в ръцете на Русия. Би било идиотизъм да го изпусне. Украйна не бива да се дели, тя цяла трябва да се върне в историческата си родина Русия. Това е единственият път за спасението на малоруския народ там, който е огромното мнозинство и за по-трайно нормализиране на ситуацията в Европа и света. Всяко остатъчно парче от Украйна, присъединено към НАТО, би се превърнало в кървящ струпей, бушуващ хаос, плацдарм за терористи, който ще некротизира европейските страни.

Русия ще върви напред и сама ще огласи варианта, който е най-приемлив за нея. Арестович няма защо да се кахъри и да суфлира.

Макар че Арестович е отстранен като съветник, от изказването му е ясно – украинският режим, който кресливо се перчеше, че преговори с Русия ще бъдат водени, само ако тя безапелационно се оттегли зад държавните граници отпреди февруари 2022 г. и че Украйна държи на всеки свой квадратен сантиметър площ – прехапва език и се замисля за дипломатически… машинации.

А ако Украйна развее бяло знаме, какво ще стане с масираната военна помощ, която Денков, Габриел и Тагареца пращат на Зеленски? Ще си я връщаме ли? Или да си я търсим направо на черния пазар?“ ( край на цитата ) 

И ето че днес, месеци по-късно, тази лятна „идея на Арестович“ бе масирано подета от висши функционери на НАТО – в техни официални изказвания. Явно е, че тя не е на Арестович, а на истинските господари на Украйна във Вашингтон. Надявам се, че Русия никога няма да „клъвне на тази стръв“ и никога няма да приеме подобно архинагло „соломоновско решение“, което би било самоубийствено за нея. Русия трябва да постигне максималните си цели в тази война и да отхвърли пипалата на НАТО до границите му от 1997 година. Иначе за какво бяха дадени всички тези жертви!

Докато се числеше в близкия кръжец на Зеля, Арестович бе един от най-яростните русофоби и милитаристи. После прозря края на фашисткия режим в Киев, пристана на американското републиканско лоби и направи така, че Зеленски да го уволни. Сега единствената му цел е да вземе поста на Зеленски когато Тръмп се върне в Белия дом.

С Байдън или с Тръмп, САЩ си има своята дълбока държава и имперски интереси. А Русия трябва да си върне цялата територия на Украйна, защото е очевидно, че независима украинска държава (многонационален франкенщайн с преобладаващ руски етнос, погълнал земи на пет съседни държави) при обособилите се световни промени и обстоятелства не може да съществува. Русия трябва отново да има обща граница с Унгария. Само така ще бъде гарантирано оцеляването и на нашата България, което в момента виси на косъм.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Напред Русия, никакво отстъпление. Българския народ е с теб. С нацизма се воюва, а за свободата се мре!!!

  2. Руско турската война 1768-1774 слага край на турското присъствие в Крим, турците се отказват от претенции към полуострова, но не и Ердоган, зад който Англия наднича. И с Гърция, другият английски васал се прегърна, и заложниците пленени командири в Азовстал върна на фронта, и еврейската държава,която Англия до последно не разреши му е мишена и победата му предстои. И, о да, синът на Турция булгаристан да управлява ще, ама надали

  3. укронацистката помия трябва да бъде унищожена до дъно. И така ще стане с всеки, който се изправи срещу Русия и Руския Народ.
    А заедно с тях ще бъдат унищожени и нашите предатели.

  4. Може би случайно, може би, руски празен дрон Румъния бил посетил, че от остров Змийски храбрите усраинци с американска ракета свалили руски боен самолет, ръководени от американски Ауакс в румънското небе. Стават грешки, грешни сме и дрон с Кинжал може да се замени. И аз не вярвам Америка в март фалира, кой ке ни рисува самолети

  5. Миналата година писах че Русия ще вэеме Малорусия и Новорусия Приднестровието и обща граница с Румъния- След време остатъчна Украйна останала беэ излаэ на море сама ще поиска да се присъедини към Русия.А Румъния Молдова Естония и Литва бързо ще се излекуват от русофобия.Както винаги – България последна.

  6. Щатите и Англия най-вече няма да се откажат от вечната война с Русия докато не рухнат икономически. Най напред Европа, а след нея и Щатите трябва да седнат само върху собствените си ресурси. На света му писна от тяхното колониално поведение. Европа е пусната вече към бездната, Щатите ще я последват.Мизерията за нас е гарантирана, долна и презряна колония.

  7. Русия няма повече причина да вярва на престъпния Запад. Русия трябва да възвърне цялата Украина в своята територия и да позволи на България да се освободи от тази предателска сган. Преглеждам нашите продадени медии и ми се повръща от подлостта им.

  8. Жалко, че такива журналисти като Милена и Гешева са толкова малко.

  9. да ама не. Колко пъти се излъга Путин? Първи път – минските споразумения. Втори път – войската на Донецк ги разби и обкръжи и Путин нареди да отстъпят. Трети път – отстъпиха територии и се подлъгаха за преговорите и направиха размяна кон за кокошка и освободиха най-върлите нацисти, а после Ердоган бил виновен? Сега дурачок Путин пак ще се прецака и ще стане замразен конфликт тип Корея.

  10. На война е лесно в мемоари, а войната е пот и кръв и олигарси либерали. Сталин няма информация от фронта отначало, през пощата солдафона Жуков я узнава и решава. Обявил ли бил мобилизация Сталин това вече е война и той ще е нападналия алтруиста Хитлер и всички ще да са в съюз срещу СССР. Историята смесва необходимите условия за съществуване с живота, а те съвсем различни неща са. Така може да се постулира, тъй като човек не може да се предвижва без нозе, главната задача на живота ще е производство и покупка на чорапи. И 12 томна история на чорапите никому не ще е интересна

  11. Подир катастрофата на нацинато време му е генерал студ мраз кал да я обяснят, и да се ходи на сепаратен мир, ала Ширлиц знае всичко. Без мир светът не може да продължи и хитрата сврака Чърчил ще го сключи в Лондон след като загуби и останалите му колонии все още

  12. Дали ще се излъжат руснаците отново, представяте ли си, след всичко което им се случва!?! Не мога да си го представя!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *