Пълен колапс на украинската отбрана! Руската армия превзе 3 нови селища и нахлу в още 3! Сводка от фронта на 26.04.24 г. (С ВИДЕО)

Пълен колапс на украинската отбрана! Руската армия превзе 3 нови селища и нахлу в още 3! + В колапс е и американската икономика. Ето какво направиха Китай, Индия и останалите големи икономики от БРИКС

Сводка от фронта на 26.04.24 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Най-скъпият американски изтребител F-35 се предлага вече за 81.35 милиона.“През юни Министерството на отбраната на САЩ разкри, че цената на Ф-35А е паднала с 8,8 на сто до 81,35 милиона“ Нашите мъдри евроатлантици платиха по 200 милиона ПРЕДВАРИТЕЛНО за бройката не за този, а за f-16, който се продава по 18 милиона-виж уикипедията. Е НЯМА ДОКАЗАНО ПО-ТЪПИ И ПО-ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ В СВЕТА ОТ НАШИТЕ.

    • По-добре си е ф16, тези ф35 са още по-зле. Падат сами и се самоунищожават масово…. Въпроса е защо ни е въобще, краварски железарии, след като и чобаните по селата знаят, че за нищо не стават.
      И отговора е, че си плащаме колониалната рента, като плащаме за железата които циганите нарязаха и изнесоха от България.

    • Нищо не са плащали, мафията се откупи за да не падат глави!!!

      • Британоционистите са мафията, някакви си БГ тъпоъгълни триъгълници не могат да бъдат наричани мафия. Те са еничарите и башибозука на мафията, назначени със задача да избиват българите.

  2. Четох достатъчно, за многобройните дефекти на невидимия Ф-35. Исках само да обърна внимание за катастрофалния идиотизъм на нашите политически светила, които имат сурат и продължават да претендират за други изборни победи. И се знаят всички имена на тези продажници, но състезанието за лакейските места в колонията продължава.Както каза Валентин Вацев, краят на петата българска държава е близо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *