Николета се снима гола по престилка и…шаран

Николета шаранИменничката Николета Лозанова демонстрира доста кухо и палаво нечии готварски умения в социалната мрежа.

Тя се щракна с шаран в ръце и само по кокетна  престилка, все едно, че ще снима по*но филм с кулинарни елементи. Ако на Валери не му стигне  шарана, ще му стигне Николетка, е посланието на снимката. Какво обаче ще си хапне малката Никол, която също има имен ден,  дивят  се във Фейсбук фенове и не толкова фенове  на звездното семейство.

„Нашият празничен обяд е готов! На адашите си пожелаваме много скоро да хванат своята златна рибка, която да им изпълни трите им най-големи и желания… И не на последно място им желая  в живота да бъдат  по-често акули, и  много по-рядко шарани , написа наричаната вече папарачка под доста  еротичната си снимка във Фейсбук.

Там  обаче веднага се появиха и неласкави коментари, че шаранът  е приготвен от готвачи в заведение, а Николета си е изцапала пръстчетата само за да се фотографира с нея.  Както е видно по облеклото й, тя не би си мръднала дори маникюра на малкия пръст  да се занимава с тегава слугинска работа край печката и е вложила повече мисъл как да облече  секси престилката си, отколкото за плънката на рибата, ако изобщо знае как се прави плънка на Никулденски шаран.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/-P–geLMMxc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Шарани са балъците, които й гледат снимката и точат лиги по нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.