Нана се оттегля от телевизията и става благотворителка

Нана1Водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш е решила  да остави телевизионния бизнес завинаги.

Въпреки че е на екран  близо 20 години и предаванията й са успешни и с висок рейтинг, преминалата през тежката  битка с рака журналистка вече иска да напусне тази професия и да се махне  от досадното око на камерата. Нейни близки издават, че  още през следващата година тя ще слезе от екрана.

Биографията на Нана започва от ММ телевизия, която вече не съществува, инава през „Кльомба знам“ и „Сблъсък“, а после стига до „Междинна станция“ и „Съдебен спор“. Точно когато е водеща на „Съдебен спор“ разбира и страшната диагноза, която промени завинаги живота й – рак на гърдата.

За щастие, водещата е  в ремисия, която може да продължи цял живот и да не вижда втори път надвиснало над себе си лицето на смъртта .

Сега, след като най-страшното е минало Нана е твърдо решена да промени  живота си. Като на първо място се отърве от стреса, който й носи телевизията. Блондинката е решила да се отдаде на своята благотворителна дейност и да помага на дами, които също са болни от рак и са в паника какво ще се случи с тях.

След като се пребори с болестта, тя основа организация в помощ на жени, която кръсти  „Една от осем“. Организацията намира средства за лечение на част от разболелите си дами, но тепърва Нана планирала да разшири дейността й.

Тя иска фондацията й вече да помага не само на болни от рак на гърдата, а да съдейства и на хора с други тежки  диагнози и на деца, на които дъжавата отказва лечение в чужбина, коментират нейни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OJmV1GOyBYU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.