Мая Илиева в депресия! Шванца се прибра при жена си

Мая ИлиеваНики Шванца отново се  събрал с майката на сина си. Оборотният красавец беше единственият мъж, с когото вдовицата на Георги Илиев – Мая, изкара бурна любов и често се показваше с него дори на публични места.

Явно плейбоят е решил и да обърне нова страница в живота си и да се кротне, след като през януари беше закопчан при зрелищна акция от полицията и разпитван за фабриката за убийства на Черния Роди.

Николай Иванов си върнал при моделката Александра, която му роди  момче през 2008-а. Наследникът на Шванца се роди точно по времето, когато двамата с Мая Илиева се влюбиха. Тогава пресметливият мачо бил шута на жена си и оставил новородения си син, за да се отдаде на любовта и бурния скъпарски живот  с по-възрастната дама.

Напоследък Илиева не е добре със здравето, твърдят  запознати с терзанията на мургавата вдовица. Проблемите й били свързани с лични тегоби и с поредната раздяла с Ники. Те не се разделят за пръв път. Първото им скъсване беше за цели осем месеца през 2010-а, обаче  после отново се събраха.

Мая  прекарва повече от времето си в САЩ и Южна Америка, а Шванца нямал намерение да седи кротко у нас и да я чака покорно. В това време той пък имал тайни авантюри с варненски красавици, но се стараел Мая да не разбере. Близки до вдовицата на Илиев са убедени, че луксозните й воаяжи из цял свят, са с цел да лекуват тежкото й депресивно състояние.

Ники пък се прави на почтен гражданин и добър баща и разхожда сина си за ръчичка из Варна в очакване на нова любов или връщането на Мая.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.