Марта Вачкова започва да чете прогнозата за времето, ще води и спорта!

МартаМарта Вачкова започва да чете прогнозата за времето и да води спортни предавания. 

Тези слухове пускат нейни колеги, които са изцяло в сферата на артистичния хумор, но не са лишени и от известна доза истина.

Напористата актриса, която едва тътри килограмите си по сцената, участва в две продукции, които се прожектират една след друга. Това са „Звездни стажанти“ и „Откраднат живот“.

Някак нелепо звучи за всички зрители от 20 до 21 часа да я гледат по Нова телевизия като строгата и натягаща се сестра Жекова, която се мъчи да въдвори ред в болницата, а от 21 до 22 веднага да се премести и да се прави на продавачка на дюнери, или режисьор на идиотска реклама. В телевизията трябва да са знаели, че двете продукции ще се излъчват в един и същ сезон и са можели да спестят участието на Марта поне в „Звездни стажанти“.

Марта стажантиГовори се обаче, че тя била много добра приятелка на Христо Шарлопов и той настоял да я вземат в риалитито, за да спечели някой лев хонорар. Слуховете стигат и по-далеч – тя ще бъде победителката в новата телевизионна боза на Нико Тупарев. Личи си отношението на Шарлопов към нея, той не й се кара като на другите, не й прави забележки и тя се чувства в свои води.

Не стига, че във всички програми се въртят едни и същи лица, ами сега и направо скачат от едно предаване в следващото, коментират актьорите. Остава Марта да започне да чете и прогнозата за времето, а след това и спорта, за да не слиза от екрана по цяла вечер, недоволстват колеги на възпълната актриса.

Зрителите също са озадачени и трудно превключват от едната Вачкова на другата – и в двете продукции тя им звучи несериозно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.