Майката на Тачо държи повече на прическата, отколкото на сина си

Рина ухиленаМайката на Тачо, Рина, явно беше прекарала цял ден в салон за красота, за да се появи по телевизията. Ако някой очакваше, че ще види смачкана от изненада женица, загрижена за своя син, дълбоко грешеше. Тя дори не се разплака, за да не размаже грима си.

Рина с каменно лице изгледа обидите, които си нанасяха сина й и снаха й, изслуша приказките от рода на „безгръбначно“, „охлюв“, „пияна тиква“, „дрисльо“, „ревльо“ и всички останали откровения, които Жени сипеше върху съпруга си.
За какво си ми ти, ма? Още след раждането на детето страстта ти охладня, дърпаше се в другата страна на леглото, а сега подскачаш само като посегна да те погаля. Ами като ме галиш само пиян – върна му го тя. Погледни се, пак си е насвяткал до козирката. И заваляш думите. Такъв дрисльо трябва ли ми според теб?

Как ще ти трябва, като имаш трима любовнка в провинцията – във Варна, в Бургас и един в Рим. Непрекъснато пътуваш при тях, а после разправяш, че аз съм ти изневерил, нае се мъжът й. Нищо не искам от теб. Нито ласките ти, нито любовта ти – нищо.

Сигурен ли си, присви очи Жени. А парички не искаш ли? Тачо се зачерви и смотолеви: Добре де, признавам, не работя и ти ми даваш пари, но поне съм добър баща.

Всичко това майката изкоментира като свада между двама съпрузи. Нищо лошо не са си казали, те така обичат да се карат и да си повишават тон. Но ако детето ми иска развод, аз ще застана зад него. Обаче ще е лошо за малкия Жорко да има разведени родители, затова им пожелавам да се оправят, каза Рина и оправи скъпата си прическа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.