Кучкова седна в скута на Коцето гола!

Кучкова 3Приказките, че Елена Кучкова не може да бъде поръчвана и няма цена, на която може да бъде купена, се оказаха пълна мъгла. Оказа се, че и тя има цена и всеки паралия може да си я поръча да краси и сгорещава партито му.

Палавата красавица, по която мнозина  въздишат, e сочена  за една от най-сексапилните плеймейтки, които са избирани досега. Вярно е, че на фона на Черната Златка и Николета, тя е с класи отгоре, но скромността й излезе прекалено фалшива. Тя се оказа доста  разюздана, като всичките си досегашни колежки, че даже и малко повече . А в биографията й има и гол танц върху пилон и то не кой да е, а пилона  на фолк певеца Константин.

За позабравилите шоуто, за което дълго се говореше, ще припомним, че преди две  години Коцето успя да шашне гостите с партито за рождения си ден. Той бе поканил няколко  еротични танцьорки, а  една от мацките буквално го яхна и започна да танцува в скута му и само  не му свали панталоните пред всички, но видимо й се искаше.

Огнената красавица, която шашна присъстващите, се появи  само по фалшиви камъни, прическа и нищо друго по себе си.  Тогава тя беше една от танцьорките, но се оказа, че е именно бъдещата  палава Мис Плеймейт Елена Кучкова.

За партито все още се говори, тъй като беше прекалено горещо и запомнящо се. Тогава пред всички Константин  не пропусна да се порадва на прелестите на моделката, като я опипа по всички голи места, а то пък облечено нямаше. Съпругата му Надя, свикнала на какви ли не изцепки и кръшканици на съпруга си, посрещна с усмивка шоуто.

Още тогава обаче стана ясно, че днешната Мис Плеймейт умее да развлича мъжката аудитория. И определено е доста страстна натура.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zoKbgFTjoUo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ми тва и е работа ,да проститурва и сяда гола по скутовете.Няма да пише дисертация я!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.