КАKBИ И3БOPИ НИ КАPАTE ДА ПPА’ИM, BАШ’TА MАМA MPЪCHИШKА?

Псувам като каруцар – да, дотук я докарах – аз, университетската възпитаница!

Кого ще избирам при недопустимия „изборен закон“, който ще вкара същите мърши в т.нар. „Народно събрание“, представляващо неизгребано от 30 години бунище със смърдящи лайна? 

Кого ще избирам, след като на 27 октомври след 14 ч. ще вкарате в действие, както винаги, армията на мъртвите души, която от милион и половина, със сигурност вече е нараснала на два милиона, като се има предвид невижданата в други епохи скорострелна смъртност на българското население и небивалото разрастване на гробищата – единственият „прираст“ в опустошена България?

Кого ще избирам, щом дори не криете, че ще фалшифицирате гласа ми, все едно дали гласувам с хартиена бюлетина или с машина?

Кого ще избирам, щом дори не скришом, а открито и триумфално купувате гласове?

Кого ще избирам, щом дори да отбележа „не подкрепям никого“, гласът ми пак ще отиде при Тиквата, Шопара или агент Сава от ДС?

Кого ще избирам, ваш’та мама, щом Кенеф Мъртън, Сорос, Галя от посолството и урсулите държат на верижка всички партийни пудели и между дясно, ляво и „национално“ няма никаква разлика?

Кого ще избирам, щом всички партийни „лидери“ са милиардери и мултимилионери от продажбата на България? 

Няма да стане с избори – а с дръвник!

Милена Върбанова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. Да се присъединя и аз- м@ма ви мръсна с@роска сган ашкен@зка х@зарска начело с евр@ина сюлейман п@си, д@ниел л@рер, Бойко- б@хар, Прокопиев- ив@н Кръстев с@рос и цялата ви сат@нинска сган!
    Марш и вън от България- изчадия @дови сат@нински!!!
    6 000 бройки сте!
    Зн@ете се поименно- х@зари!

  2. За 35 години изтрепахте 1,5 млн Българи- кой в катастрофа, кой отровен, кой в б@лница- това ви беше мръсната задача! Колко българи интубирахте и уб@хте?!
    Изгонихте 3 млн. от Родината- за да превземете земите, водите, ресурсите ни!
    Съсипахте икономиката ни, селата, земеделието!
    Съсипахте и опорочихте децата- с чалга, наркотици, хазарт и алкохол!
    Имам изненада за вас- рептили!
    Няма да ви се получи!

    • ПРЕЗ 1990 ГОД. НАСЕЛЕНИЕТО НА БГ БЕ ПРОБЛИЗИТЕЛНО 9 500 000 ЧОВЕКА.
      НА 01 08 2024ГОД. НАСЕЛЕНИЕТО НА БГ Е 6 699 687 ДУШИ.
      БЛИЗО 3 000 000 СА ПОГРЕБАНИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА.

      • „Населението е 6 699 687 души“? А колко са циганите и турците? Половината от това число. Колко българи остават?

  3. Аз няма да гласувам. Това е естествения ми рефлекс на човек, от когото нищо не зависи. Може би негласуването е най-доброто решение, за да подпомогнем разпада на тази мафиотизирана политическа система.

  4. Позволявам си да постна копиран пост от ДИРа който ми допадна много и все едно съм го казал аз.
    Извинения към автора.!!
    „Как е демокрацията ? Банани имате ли ? Не забравяйте да гласувате за още демокрация или пък хич не гласувайте, се тая. Това и е хубавото на демокрацията, гласуваш не гласуваш нищо не може да промениш, тя си идва сама.“

  5. Поздравления за негласуващите!
    Всъщност- гласовете ви се разпределят пропорционално между победителите!
    Без думи!
    Ид@иоти- необразовани!

  6. Аз ще гласувам за българската партия-,,Възраждане,, Госпожата, която беше предлагала свой близък от Враца на Костадинов, беше оскандалена , че той не взел под внимание нейната препоръка.(?) Интересно, тя замисля ли се изобщо за какво пледира? Сега е готова, Пеевски да спечели. Дребните хора са такива. Бюлетин 12 – за всеки , който на първо място поставя България! Това е битка.

    • Просто си жалък. Явно нищо не си разбрал. Истинската битка я правят мъже. А мухльовците „си пускат гласа“ на избори без избор. С тия изречения отговарям и на „Иван“. Предполагам, че се отнася за един и същ бабаит на маса с шопска и бира. Да са ви живи и здрави Коцето, Тиквата и Пеевски. Аз лично не виждам никаква разлика между членската маса на „Възраждане“ и тая на „Герб“. Едни същи лумпени и тъпи тролове. Ето защо стигнахме дотам да чакаме с нетърпение да паднат бомбите. Малък народ сме, но дебилите в него са много.

  7. Героично! Леко се просълзих… Два милиона мъртви души? ДА, 2 милиона псуващи, гледащи, чакащи, преди това имаше 2 милиона избягали и те бяха мъртви души, до скоро, но кризата почна да ги събужда и изненадващо ТАМ, активността се вдига. Тук както винаги, един работи, десет го гледат, „насърчават“, подиграват, „обнадеждяват и до там. Нищо ново! Знаете ли по време на война кои първи се разстрелват? Паникьорите! „Врагът е много силен“, „Всичко е в ръцете му“, „Глупаво е да участваме.“ Тези които не са между бягащите, сигурно са се предали или са влезли в сговор с него, НЯМА НАЧИН!
    Естествено, дръвниците ще победят, вас ви няма, 2 милиона мъртви души, които от другата страна на линията героично примрънкват и във важният момент търсят дръвник и брадва, ама не го намират, естествено, то тези материали са кът.

  8. Поривът е впечатляващ, но резултатът е незадоволителен. На милата Милена и липсва речников запас от най-употребяваните на улицата ( и не само там – не, не – за парламента просто не говоря) изрази. Може да има завършени няколко университета но не и най-добрия – улицата ! За особи като мен, статията е много , много бледа. Готов съм напълно безкористно да предоставя на авторката една класика – вечерната псувня на пиян исландски рибар, който не е уловил нито една риба през целия дълъг студен ден. И едно уточнение – на бунището няма смърдящи л… а , там никой не ходи да снася.В парламента – работата е друга ! Бъдете здрава мила госпожо Върбанова.

  9. От 19.30 до 20.00 натовареният бот не може да публикува мнението ми или бъркам, някой не е съгласен с него и най-лесното е цензура. Големи герои, същи партизани!

  10. Ама много са ми интересни някои коментиращи тук. Ако сте фенове на „Възраждане“, молете се изборите наистина да се фалшифицират, за да намерите покой и да си запазите някаква капчица надежда в душите. Защото ако не се фалшифицират, дайте да видим как гласуваха българските избиратели през последните 15 години. Имало е избори и с по около 60-65 % изборна активност в този период. И как гласуваха българите тогава – 12 години си преизбираха Бойчето- евроатлантик и антикомунист № 1. После част от тях се прехвърлиха на ПП-ДБтата, а други му останаха верни. Как още гласуваха? Гласуваха си за Доган, а сега част от тях вече и за Пеевски. Ми, това е- 90 % от избирателите са евроатлантици, явно доволни от евроатлантическия си живот в умиращата кочина България. А вий, Възрожденци, това мнозинство евро-натовски българи ли очаквате да се обърне и да гласува за вас- гербавите, пепетата, турчагите или платените мангусти на Пеевски? Кой? Във ваш интерес е да повярвате, че изборите се фалшифицират, както вероятно и си е.

    • И какво предлагате, от височината на своя интелектуално-анализаторски Еврест, да вземем и да метем, че ще се закрива държавата, отвята от евроатлантическите урагани? Българите гласуваха с надежда, а в един момент и Бою беше надежда, защото докато е разтривал ушите на Първия, може да е попил някоя мисъл. Напразна надежда, разбира се, в паве нищо не попива, но постфактум става известна, а предварително всичко е розово. Така и с „патриоти“, „харвардци“(промотирани от Радев!!!) и прочие несбъднати надежди. Някои станаха песимисти, други ехидни, като Вас, но останалите продължават, защото няма друга България. „Възраждане“ са твърде оплювани и твърде последователни, за да бъдат обвинявани преди да са имали шанс, да покажат каквото и да е. Ако вземем в предвид прежде споменатият опит, най-лесно е да стоим в страни и после да ехидничим, „Аз ви казах!“. Кого предлагате, все трябва да има един свестен от 300 партии и движения. Алтернативата е УЧЕТЕ ТУРСКИ!

      • Професор Иво Христов го каза съвсем наскоро: „И да гласувате, и да не гласувате, все тая. Колониите нямат право на избор“. Край на цитата. Интервюто с него можеш да си го намериш в тубата. Мисля, че и самото му заглавие е нещо такова, като цитираното. И ако към моя „интелектуален еверест“ се отнасяш с предполагаема ирония, то надявам се неговият не оспорваш. Посолството, драги, То решава кой да те управлява. И всякакви други мнения извън това са просто тролене и дребно партийно боричкане в полза на някоя пак зависима от Посолството евроатлантическа партийка (явна или прикрита) че да може лидерът й и кохортата му да лапнат някоя и друга субсидийка.

      • Професорът може да е светило, но и то си има и тъмни страни, беше депутат от БСП, завършил е разни школи и институти в САЩ, Европа и Русия, а и професията му е да говори умно и убедено. Отнасям се към всяко мнение, което е обосновано, с уважение, но заявленията от типа така е, защото аз ви казвам, отпадат. Всяка външна сила си остава външна за територията и винаги търси колаборация с местни авторитети. САЩ имат навика да демонстрират, кои са кучетата им в селото и не понасят такива, които не изпълняват команди. Да се приписват на Костадинов и „Възраждане“ посолски каишки е меко казано дебелоочие. Ако става дума и за политически ангажирано с други партии лице или лица, съвсем загубва сила. Не получих отговор, кой е чистият, който ще се яви от нищото, в един момент, когато на 62-то гласуване, системата рухне? За активните борци от Врачански революционен окръг не говоря, те ще дойдат чак за Народен съд 2.0, сега търсят дръвници и корени.

      • Кво ми каза? Проф. Иво Христов имал тъмно минало, понеже бил депутат от БСП? Без коментар. После ми казваш някви работи, че карал курсове в САЩ. Ама той и в Русия е учил, драги, в Московската школа за политически изследвания. А на всичко отгоре е роден в Киев. Пиши го направо троен агент тоя тъмен субект Христов само и само да си защитиш тезата. Аз одобрявам. :) После казваш за САШ: „Всяка външна сила си остава външна за територията“. Външна, ама таратанци – направо си те управляват и си те е*ат яката. Веднага след това обаче влизаш в противоречие като чистосърдечно си признаваш, че САЩ „не понасят такива, които не изпълняват командите им“. Сиреч САЩ няма да гласуват доверие на любимия ти Костадин и няма да го допуснат до властта. Е, що тогава да гласувам за него, бре, драги Иване? Никой не ти напада любимеца. Мен не ме интересува дали е чист или не, дали е на каишката на посолството или не е. Зная само че в колониалната ситуация, в която се намираме ако Костадинов вземе изборите, значи, че се е договорил с господарите от САЩ и е на каишка, а ако си остане на обичайните 14-15 процента и продължава да си лае безрезултатно от трибуната на парламента – значи, че е тарикат, който си е намерил бизнес нишата на контролирана опозиция и си кюта за субсидията. ЗАЩОТО И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ИВАНЕ, ЧЕ ИЗБОРИТЕ В КОЛОНИЯТА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ И ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ДА ИЗГОНИШ ХЕГЕМОНА Е ЧРЕЗ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА! Хайде и един малко по-оптимистичен вариант – КОГАТО ХЕГЕМОНА ОТСЛАБНЕ И РУСИЯ СТЪПИ НА БАЛКАНИТЕ. Обаче ти не се отчайвай и иди да гласуваш. Лека нощ.

  11. Братя БЪЛГАРИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!
    Време е най-после да се събудите от будната кома, в която са Ви приспали така наречените „властимащите“, които нямат никаква власт, и са проводник на сатанизма! Тези гнусни пласмоиди, подлоги, ратай, червеи, гниди, педали, търтеи,измекяри, АДРЕНОХРОМАЖИИ, КАНИБАЛИ и убийци на българския наРОД! Братя българи, не разбрахте ли най-после, че РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е корпорация/фирма регистрирана в Америка в Dun& Bradstreet! НаРОДе български, не разбрахте ли, че народното събрание не е народно, а е корпоративно/частно събрание, което е регистрира в Америка! Всички партии в парламента са регистрирани като корпорации в Америка! НаРОДе, когато отивате да гласувате на изборите за корпоративно събрание Вие нямате вече никакви права и свободи, защото с гласът си давате пълномощно на сатанинските уроди да Ви крадът, убиват, разболяват, глобяват, обират, мачкат, унижават, малтретират, пръскат от небето с кемтрейлс с отровни коктейли, да ви бодът с отровни ГМО БЪРКОЧИ с графен и нанотехнологии с тежки метали! Когато гласувате Вие с гласът си се признавате за недееспособни ГОВЕДА-ГРАЖДАНИ и ПЛЕБЕИ-РОБИ! СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

  12. Г-жо, по коментара , с който отговаряте на коментарите на несагласни с вас ,човек не може да ви различи от Гунчева и Веска Аферова – същият недопустим речник за жена.Ще ми се пишете за капацитет, ха ха ха.. Наистина нямате място сред подкрепящите ,,Възраждане,, , вие ще сте антиреклама на българщината.

    • алоууу, захаросаният революционер-възрожденец, ми чети си пластмасовите префинени речи на фон дер лайн, бе! в тях оназ много перфидно и без грубости ти обяснява как ще ти е*е мамата. ама с таз изтънчена и ранима душовност повече ми мязаш на пп-де-бист, а не на революционер-патриот

  13. Две менталности обречени във вечен спор, едните плуват, по течението, либерали, другите ходят по водата, патриоти, защото не могат да плуват. Всеки обича това, което иска от другите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.