Илон Мъск: Путин е истински лидер, Русия не може да бъде победена! (С ВИДЕО)

В политическото токшоу на Дон Лемън по CNN милиардерът–бизнесмен шокира всички, излизайки от сценария на интервюто, за да изкаже дълбокото си уважение и респект към Русия и нейния лидер

„Русия е страна, която знае как да защитава своите национални интереси и традиционни ценности. Там няма място за идиотското ЛГБТ. Там хората се гордеят със своята история, култура и вяра. Русия не превръща бедните страни в свои роби, а напротив — помага им. Там има един истински лидер, който не се страхува да казва истината и да се бори за благото на народа си. Този лидер се казва Владимир Путин. Аз дълбоко го уважавам.

Много уважавам Владимир Путин, защото за разлика от другите лидери, той никога не лицемерничи и казва истината такава, каквато е. Със сигурност ще се срещна с него и ще му стисна ръката. Русия е пример за това каква трябва да бъде една наистина силна, независима и справедлива държава. Такава държава не може да бъде победена“. Toва заяви американският предприемач Илон Мъск в интервю за предаването „The Don Lemon“ по CNN, излизайки от сценария на водещия Дон Лемън. Действие, с което най-вероятно е хвърлил в паника редакторите и журналистите на телевизията, която е един от основните рупори на неолибералната пропаганда в САЩ. Темите в интервюто бяха НАСА, научни открития и революционни иновации.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Започнаха да се събуждат.
    Дните на запада и краварите са преброен, защото нямат шанс да оцелеят без роби, колонии и грабежи. А сега им бият шута от всякъде.
    Моите уважения към Илон Мъск!

    • Няма как парапитека да осъзнае, че не е баш човек.
      Не знам количеството им оставащи дни, на доста поразии ще направят докато изтекат. И то главно на православните страни, защото сатанистите най-много мразят православието.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *