Елин Топузаков смля тузарския джип на жена си

ЕлинТреньорът на „Левски“ Елин Топузаков каръшки катастрофира не със собствената си кола, а с джипа на жена си Весела Тотева. Топчо блъснал  с баровския „Ауди Q5″ светлосив „Форд Фокус“, който му се изпречил на пътя.

Очевидци трърдят, че  инцидентът станал, след като шофьорът на форда буквално изскочил с висока скорост от пряка на „Симеоновско шосе“ , безцеремонно отнел предимството на летящите по булеварда автомобили, сред които хвърчал и  джипът на Топузаков.

Елин бил видимо вбесен  от катастрофата и разпалено  разговарял с някого  по мобилния си телефон. Той ядосано  обяснявал как е станал инцидентът, след което му се наложило да си зареже програмата за деня и да  извози ударената си кола с автомобил на пътна помощ.

Само преди един месец Елин Топузаков купи чисто нов  джип на съпругата си Весела Тотева, след като тя му роди бебе. Понеже й било рано да излиза от къщи и да ползва скъпата кола, Елин се веел с нея по улиците на София уж да я разработва и да я пробва. Треньорът дал цели 100 000 лева за возилото, което сега е с потрошени ламарини.

Съпругата му го успокоила, че не й пука толкова за джипа, важното е, че мъжът й не е пострадал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *