Евгени Минчев удари лошо Миро

Евгени МинчевЕвгени Минчев рядко пропуска да се изкаже по болезнената за него тема – Миро от някогашния дует „Каризма“. Слуховете носят, че двамата си имали връзка, че ватманът е искал връзка,  но е бил отблъснат, или просто певецът е отказал пиар услугите му и го раздразнил.

Харесвах неговото творчество – от времето допреди да спре да го прави. А той  просто спря до „Губя контрол”  и оттогава тъпче на стара слава, или си изкарва парите като жури в разни халтури . Уж търси млади таланти, но по-скоро търси да изяви себе си и да вземе някой лев и да стои на екрана, за да не го забравят хората.

Опита с едно предаване, в което  е водещ, но това не е неговото амплоа, не е неговата роля. Това е изява на егото му, която ще го съсипе. Неговото място е да прави музика, не да стои на екрана. Но той нещо музиката я избягва напоследък. Защо ли? Защото е  в творческа криза навярно и не може нищо повече да измисли. Спрял е да може да прави музика, което е тъжно.

 Тази негова телевизионна изява съвсем ще го досъсипе като музикант.  Подобно на Азис, който също имаше предаване и също му изигра лоша шега. И двамата са зодия „риби”, и двамата твърде лесно се подвеждат емоционално от хора, които не са подходящи  да бъдат около тях. От кого ще избяга Миро, като седне на стола на водещия? За него е най-важно е да избяга от сегашното си състояние на инертност и творческа немощ , той не твори, няма вдъхновение и търси  патерица в други неща. Вярно е, че все още твърде малък, но не бива  да е наивен, твърди Минчев.

Той разказа и как Азис бил толкова обиден незнайно защо, че когато на едно парти видял, че столовете им са поставени един до друг, избягал в другия, най-непредставителен ъгъл на залата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.