Велизар Енчев: В България от 24 часа тече държавен преврат

В България от 24 часа тече държавен преврат и фактите за това престъпно деяние са видими с просто око:

ДАНС документално уличава зам. – министър на електронното управление в престъпление.

ЦИК почти единодушно решава гласуването с машини да се забрани.

Въпреки това Общинската избирателна комисия в София отказва да се подчини на принципала си и по късна доба разпорежда на столичните секции да не изпълняват решението на ЦИК.

В полунощ частната фирма Сиела Норма, внесла и понастоящем обслужваща машините за гласуване, погазва императивната норма на ЦИК и транспортира с камиони по страната изборните машини.

Вместо да реагира начаса и спре това брутално самоуправство, МВР-министърът на Сглобката съмнително бездейства.

Пак в полунощ харвардските измамници и „умните и красивите“ обявяват, в нарушение на закона, че в съботния ден ще протестират пред ЦИК.

По сценария на Камората депутат от ИТН изнася, че доскорошен премиер е изнудвал министъра на електронното управление да манипулира търгове и е отправял заплахи към… децата му.

Вече има ли съмнение кой стои зад държавния преврат?

Всъщност България отдавна е овладяна държава от жълтопаветници и командировани от Канада безродници. Днес те само излязоха на светло, уплашени от провала на тъмния им сценарий.

А трябваше да бъдат арестувани още преди половин година, когато изтече записът за Ала-Бала с машините…

Велизар Енчев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. „Правилата“ и законите в колониите, като България и в международните отношения изготвени от Вашингтон, които са „задължителни“ за кръжащите около САЩ васали и роби, етикетирани като „стратегически съюзници“.

    • За съжаление, с активното наше съдействие, ние българите сме поредния народ останал без държава. Населението на България не заслужава да има държава, защото упорито отказва да се превърне в народ. Населението не е народ, то е статистика. Така че, или правиш каквото трябва, или си получаваш заслуженото.
      Парапитекът населяващ територията на България е известен със своята умствена нищета и пасивност. Тъпото поведение е много характерно за голяма част от българина, който се мисли за друг. Той винаги скача срещу закрилника си, псува го и е готов да му забие нож в гърба, в полза на своя палач.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.