Чудо! Мъж живее с вдлъбната глава, любовник му забил чук!

чук гейИстинско медицинско чудо е англичанинът Конър Хънтли, който живее с вдлъбната глава, от която пък бил изваден забит чук.

21-годишният му съсед Джоузеф Уилиямс,  буквално  го „заковал“ с чука по главата. Двамата мъже имали интимна връзка, но се скарали. Озлобеният и душевно наранен Джоузеф се ядосал и обидил сериозно, решил да накаже любимия си за нанесените му душевни терзания  и го ударил жестоко  с чук по главата, докато младежът спял. Скоро обаче съвестта на кандидат-убиеца прговорила и той звъннал на Спешна помощ. „Не знам как да ви го обясня и как да го кажа, но съседът ми умря, защото го ударих го с чук по главата, а той спеше“, объркано и несвързано  съобщил злодеят на  диспечера. Конър обаче извадил невероятен  късмет – животът му бил спасен след сложна операция по изважданетона чука.

Той бил строшил и отнесъл част от черепа, но не засегнал жизненоважни дялове на мозъка.

Вследствие на жестокия удар обаче развил епилепсия, припадал неочаквано, гърчел се, а заради травмата животът му и външният му вид коренно се променили. „Травмите на моя клиент бяха меко казано  ужасяващи, те белязаха и промениха живота му завинаги“, каза  пред съда адвокатът на пострадалия. Отсега нататък Хънтли никога няма да има пълноценен живот и да може да се занимава с нещата, които правят всички обикновени хора.

Лондонският съд произнесе присъда от  14 години затвор за виновния. В началото  той ще бъде  в психиатрична болница, тъй като пък след като осъзнал какво направил, изпаднал в тежка депресия и искал да се самоубие заради сторенето от него. Психиатрите ще изследват Джоузеф дали на страда и от раздвоение на личността.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.