Цацаров Побесня! Мутрите Остават без Охрана! Гардовете – в Бюрата за Безработни! Дали?!?

ЦацаровЦацаров побесня и реши да  лиши мутрите от най-милото им – охраната.

Той поиска да бъде създаден регистър  на частните ескортиращи автомобили, а тези, които не са регистрирани и нямат договор, ще  бъдат отстранявани. За наелите ги пък се предвиждат солени глоби.

Главният прокурор поиска среща с ръководството на МВР  заради инцидента, който стана преди няколко дни на Околовръстното шосе в София. Тогава бабаити – охранители на ъндърграудн-боса Ивайло Борисов-Ториното избиха зъбите на  млад мъж и го биха заедно със  съпругата му, понеже им направил забележка, че го изпреварват нерегламентирано на пътя.

Този случай предизвика силен обществен отзвук, а Цацаров тропна с крак и заяви, че частните охранителни кортежи у нас, които са струпани  през заведенията или охраняват разни баровци по пътищата – трябва да бъдат забранени. Не може всеки, който има пари, да си наема разни съмнителни типове биячи, гардероби, шофьори, пазачи… и те да бъдат въоръжени!

Главният прокурор поиска МВР да започне масови проверки и да прекрати подобни  беззакония и самоуправство. Който иска да бъде охраняван, трябва да наеме лицензирана фирма, която пък си плаща данъците и има трудов договор с охранителите.  Освен това така наречените придружаващи коли трябва да бъдат специално регистрирани за подобна дейност. Солени глоби се предвиждат не само за мускулестите момчета, но и за този, който ги е наел.

В момента имало само 117 договора между  бизнесмени  и охранителни фирми – и то само в градовете София, Варна и Пловдив.

Тази новина буквално потресе ъндърграунда у нас.

Обществена тайна е, че всички подземни босове ходят със солидна охрана. Всички богаташки синчета – също! Съвсем наскоро гардовете на Бирмата се сбиха с пазвантите на сина на Златко Баретата в софийско заведение. Подобни мелета стават всяка вечер, но едва 1 % от тях биват регистрирани и документирани от полицията.

В Слънчев бряг и другите големи курорти в републиката редовно стероидни момци се млатят заради господарите си.

Сега всеки богаташ има охрана. Фолкпевиците – също. За политиците – да не говорим!!!

При това положение май ще е доста трудно богаташките синчета да отидат на дискотека без гологлавите си „бавачки“.

Малките невръстни босчета пък – на училище, без да ги пази въоръжен до зъби чичко.

Певачките ще трябва да маскират гардовете си като шофьори, или приятели.

Големите подземни босове пък трябва да назначат дебеловратите си пазители като секретарки, или бизнес-сътрудници.

Съмнителните бизнесмени и мафиотите ще намерят вратичка и пак ще се обградят с мускулести горили.

А Цацаров ще остане само с добрите си намерения.

А настоящата промяна в закона за кой ли път ще се окаже просто пиар акция за замазване очите на обществото. Skandalno.net

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ОТ БОЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО:

https://youtu.be/I9M4YZ5iAWc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.