Уникален гаф! Маги Халваджиян се Изцепи в Ефир: Уморих се от Се*с !

Маги загорялГолемият преследвач на гафове и лапсуси в ефира Маги Халваджиян сътвори най-комичния гаф в пряко излъчване по телевизията.

По време на финала на „Х фактор“ той заяви пред водещите Алекс и Мария: „Уморих се от Се*с. Цели седем месеца!“ Настъпи мъртва тишина и пръв се усмихна леко Кристиян, който беше на сцената, чакащ оценката си. След него прихна журито, а накрая и водещите. Никой не можа да се сдържи, а залата буквално се тресеше. Е, какво толкова, грешка на езика! – оправда се Маги и каза, че създал работа на „Господари на ефира“, в което нямало нищо лошо.

Всеки може да сгреши, размаха пръст продуцентът и обясни, че искал да каже, че му писнало от толкова много  „Х фактор“. Но малко по-късно изведнъж ни в клин ни в ръкав заяви, че се обяснил в любов на Любо Киров зад кулисите. И отново предизвика хи-хикане.

По-наблюдателните обаче видяха, че продуцентът наистина е уморен и явно бие отбой. В края на предаването водещите обявиха, че ще се видим пак на следващото издание, но не уточниха кога ще бъде то. Говори се упорито, че Х-Фактор-ът е глътнал много средства на Нова тв., а голяма част от раздутия бюджет на риалити формата са отхапали семейство Халваджиян. Кремена прави костюмите на участниците, което снощи Маги призна, а снаха му е наета за хореографията. В телевизионните среди вече упорито се говори, че продуцентът Магърдич е превърнал шоуто в семейно предаване.

Освен това в Нова телевизия предстои сблъсък на титаните, защото Слави се мести там с шоуто си. Двамата продуценти са в жестока война от няколко години и не могат да се гледат и да се дишат. А как ще делят баницата и външните продукции – никой не знае. Слави взе „Сървайвър“ и „България търси талант“ и през пролетта трябва да се конкурират с „Като две капки вода“ и „И аз го мога“ – продукции, чиито права са закупени от клана Халваджиян. Как ще се вместят четири продукции в една и съща телевизия в един и същ сезон, не е ясно. Застрашени от преместване в друг часови пояс са и „Господари на ефира“, за да се намери време за „Шоуто на Слави“.

А пред Маги стоят много въпросителни, защото монополът му в Нова телевизия свършва.

https://youtu.be/juQhIDoIyqw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.