Ужас! Брадъри си Размятат Гащите в Ефир! Виж тук:

Лили гащиКакто си му е редът, участниците и в този сезон на „ВИП Брадър“ не паднаха по-долу от предишните и развяха мръсното си бельо в ефир. 

В началото, по традиция, мятаха гащи само словесно, а после и буквално!

По време на една от игрите Миглена Ангелова спомена гащите на Лили Вучкова: „В банята висят непрекъснато някакви палатки, някакви корабни платна. Толкова огромни, че не е истина!“

Двете привилегировани дами имат обща отделна от останалите баня и там не наднича никой! Затова всички дискретно се загледаха в задните части на Кака Лили, представяйки си кюлотите й.

„Какво? Палатки? Корабни платна? Как е възможно!“ – вбеси се Вучкова и заяви, че това е клевета и предателство. И не само. Детската тв. водеща се закани, че след края на предаването ще води дело срещу Миглена за… размера на бельото си.

Междувременно загуба в мисията, остави кака Лили без багаж и тя бе извикана в изповедалнята, където върху горещия стол бяха метнати всякакъв вид гащи, огромни по размер и даже едни бабешки кюлоти. Брадърът заяви със загрижен глас, че му е мъчно, че я е оставил без дрехи, но пък в замяна на това й е доставил бельо, за да може да спазва личната си хигиена.

Лили големи гащиКаката изгледа с презрение памучните гащи около себе си и заяви, че носи само дантелено бельо и никога не би докоснала тези недостойни за нея бикини.

Това беше чиста гавра на продуцентите с участничката, която ги вбеси с нескончаемите си прищевки. Но Кака Лили не се усети и няма да ги съди. Нито пък се възмути! А само отказа да вземе подигравателната доставка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qZPZ_CbS9D4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.