Тъкър Карлсън: Няма никакви доказателства, че Путин иска да напада Полша. САЩ не разбират реалностите в Украйна, конфликтът им с Русия няма никаква перспектива за тях

Путин иска да излезе от войната в Украйна с мирни преговори и исканията му са напълно изпълними. Той няма да стане по-отворен за преговори, докато западът продължава да подклажда този конфликт, изпращайки тонове оръжие на Киев. Това заяви американският журналист Тъкър Карлсън, чието интервю с руския президент разпали и нажежи страстите в западния свят след като бе излъчено в края на миналата седмица.

От една страна, руската икономика се оказа много по-устойчива, отколкото се очакваше, а от друга – Западът, включително Вашингтон, продължава да се движи по инерция, без да се запита сериозно какви са постижимите цели в този конфликт, отбеляза журналистът пред започналата днес в Дубай Световна правителствена среща.

Според Карлсън, който многократно обвини американската администрация в некомпетентност, правителствените служители във Вашингтон не разбират реалностите в региона, а във военния конфликт им липсва каквато и да е перспектива.

Той посочи, че от три години се опитва да направи интервю с руския държавен глава, но усилията му са били осуетявани от американските разузнавателни служби, които са шпионирали текстовите му съобщения и са ги предоставяли на „Ню Йорк таймс“, провокирайки по този начин руските власти да отменят миналата година насрочено интервю с Путин.

По думите му от известно време управляващите във Вашингтон твърдят, че Путин планира да завземе Полша, но според него няма никакви доказателства за подобни намерения.

Журналистът обясни по-пасивното си поведение по време на интервюто с думите, че е искал да получи възможно най-дългото интервю, като остави Путин да говори, за да могат американците да направят преценка какво се случва.

Интервюто, което Путин даде на Карлсън, е първото за западен журналист от началото на войната в Украйна, която този месец навлиза в третата си година. Иначе на всяка пресконференция, която руският президент даваше през последните две години, присъстваха и западни журналисти, на чиито въпроси Путин е отговарял многократно.

Разговорът между Карлсън и Путин е гледан от 200 милиона души само в профила на американския журналист в социалната мрежа Х. Иначе в световен мащаб през всички социални и видео мрежи на всякакви световни езици интервюто е видяно от над 600 млн. души. Предполага се че до края на месеца броя гледания ще стигне 1 млрд. Което ще е абсолютен световен рекорд.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Действията на космическия разум не стават по въздуха, те се реализират чрез хората. Най-любопитното е, че всички предсказания на наши и чужди ясновидци се потвърждават със всеки изминал ден. Тази Европа, която в своя колониален режим даде толкова много на света и юовечеството, сега получава своето възмездие. Гледайте бе хора в Ютуб. Имаме си и ние един гениален ум. „Лабиритът на робството с проф. Иво Христов“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.